Vila

Väldigt lugnt i helgen, var ute i fredags med Cigge och Axel och käkade på Vasastan. Sedan skulle Axel toffla för en tjej så då joinade Sebbe, Per och Pers polare upp och vi tog några öl innan vi begav oss till Lilla London där vi avslutade kvällen med gott snack och öl.
Igår var jag hemma hos Mini och Heidi och såg fotboll samt käkade lite tacos så det var ytterst trevligt. Dagen blir väldigt lugn är hemma hos Cigge nu och skall väl snart bege mig hem och varva ner inför jobbet imorgon,

Känns riktigt bra att jobba nu igen då tiden flyger förbi och det är ett gott gäng man har som arbetskollegor.
Ikväll blir det dock att lägga sig relativt tidigt och se lite tv och äta nått gott.

//Slusk - Söker lägenhet

hmm

Dåligt med uppdateringar nu men har varken internet eller fungerande kyl.. Mkt jobb men men,, biatches be still..

Göttans

Hemma hos Cigge och tar det allmänt lugn, Kollat upp bussar inför jobbet och kommer få gå upp runt kl 05:40 varje morgon vilket passar mig utmärkt... Eller inte då.
Men är nog lugnt när man väl kommer i fas och vänjer sig. Nu skal vi snart dra oss ner mot stan och ta en kaffe plus att jag skall handla lite skit till mitt nu allt för långa hår..
Ikväll skall jag även träffa min älskling Martina som jag saknat över allt annat.. Skall bli riktigt kul.

//Slusk - Sliten

Pust

Håller på för fullt att fixa iordning hör hemma. Packningen är nästan klar bara lite smått som skall med. Det som är kvar igentligen är att städa mitt rum och kan säga att det är ytterst trevligt under min säng. Där finns allt från Cheese balls påsar till dammråttor som trivs ytterst i denna miljö och kunnat föröka sig. Om jag skall vara helt ärlig så har jag nog inte städat under min säng sedan de la nytt golv här och det var våren 2007 så det känns ju helt underbart hehe..

Som ni så tydligt ser så är det helt underbart där under, nästan lite sorgligt att behöva dammsuga och städa där. Borde bli ett minnesmonument från tiden som slusk befann sig i sängen ovan. Packat ut de mesta i klädväg ur garderoben men finns en hel del kläder kvar att plocka med sig som jag inte har plats till att ta med just nu.

Bilden till höger är bara en av 4 garderober där det finns kläder kvar. Har en garderob där det är massa skjortor, kavajer byxor osv som inte heller tas med nu då jag inte orkar plus att man inte använder det så mkt.

Sedan finns ju även en garderob fylld av jackor, skor och annat krimskrams som inte heller behövs ta med nu. Tar bara med mig två par skor och två stycken jackor denna gång vilket räcker gott och väl för denna slusk.

Det komiska är väl att farsan kommer garanterat redan imorn börja flytta ut allt från mitt rum så han kan ta över det och göra sig ännu mer bekväm än han redan är. Skall tydligen bli hans sovrum här inne och hans gamla rum skall väl bli kontor/gästrum om jag fattat allt rätt.

Nej nu skall väl jag ta tag i detta städandet under sängen och i resten av mitt rum så man är helt klar att åka till Gbg runt klockan 13:00. Så om man skall checka av en liten lista som är kvar att göra innan vi kan bege oss så är det:
*Städa rummet
*Duscha
*Packa ner hygienartiklar
*Sätta sig i bilen
*Handla mat för att fylla upp mitt kylskåp.

//Slusk - Äntligen på G

Lugn kväll

Blev en väldigt lugn kväll idag. Varit borta hos min moder och ätit lite gott och sett lite tv. Min lillasyster är så underbart rolig för att bara vara 6 år.
Hon hade fått lite glass av min moder och kom in tillvardagsrummet med den. Satte sig i mitt knä och tog en liten sked med glass i munnen och smakade snabbt. Sedan kollar hon på moder och säger.
-Ja mamma nu får du ta resten som du sa att du skulle om inte jag orkade.
Började skratta som tusan då ger mamma henne glass som hon vet att Shanelle inte tycker om så hon själv får äta upp den.. Väldigt komiskt och Shanelle så det på ett otroligt komiskt och vuxet sätt som bara gjorde det ännu roligare.

Efter Shanelle lagt sig satt jag, Prins Stefan och moder kvar och kollade på lite singing bee och störde oss på en liten dvärg som hade käkat växthormoner som var med.. Usch en sådan äckligt spexig liten sak som man bara ville kötta till så hon sansade sig. Sedan blev det väl mest lite roligt snack medans vi tog några glas gott vitt vin. I helhet en väldigt trevlig kväll. Så nu skall jag snart bege mig till sängen och försöka sova lite då man skall städa, packa och fixa imorn bitti då vi åker in mot Gbg runt kl 13:00.

//Slusk

Mat Mat Mat.. Guuuuuud va gottt

Jobbade i somras med en tjej som hela tiden gick runt och åt på något. Stora portioner var det med mkt onyttigt och dett vara även en dam som om man skall vara sluskigt ärlig verkligen inte behövde mat och godis utan snarare ut och röra på sig.
Tittade till hennes olika status hon haft på facebook och börjar garva varje gång. Hon har sådan hemsk väääärmläändsk dialekt med så man läser det alltid på det viset vilket gör det ännu roligare.. Här är några av hennes senaste uppdateringar så kanske ni förstår att det bara är maat maat maat..

Nu blev det Tacoskalas i eftermiddag vad kul och gött och vad skönt det är vädertkram på er

I morgon blir det långpromenad och köttfärsås kok

I dag blir det den klassiska sjö rundan men först kaffe hos mia det var gott me kantarellsoppa

Att strö kanel i kaffet e underbart

I kväll blir det lite tårtkalas i morgon blir det en snabb trip till Stockholm nu ska ja njuta av kanelkaffe trevlig helg

Nu blir det en myssöndag tränig sen andra avenyn vinddruvor dusch Ildivo sova

Nu ska ja laga middag

Njuter av en god kopp kanelkaffe de e smakar precis som en kanelbulle

Nu ska ja göra middag och sedan träna

I kväll blir det fredagsmys hos Marie me Pizza

//Slusk - Lättroad?

Roligt

Min fader är alldeles stissig. Springer runt här och stressar upp sig, varför det vet jag dock inte.
-Vad skall du ha med dig? Handukar måste du ju ha,. Skall du ta med dig datorn.. Bla bla bla bla..

Lite roligt att han stressar upp sig så fast jag gång på gång konstaterat för han att jag bara skall ha med mig det viktigaste nu dvs kläder, hygienartiklar mm. Detta verkar dock inte hjälpa speciellt mkt men försöker lugna ner han så mkt det går..
Han flyttade ju inte ifrån sin kära moder förren han fyllde lilla 32 år så han kanske tycker det är för tidigt för en flytt för mig.

Alltid roligt att se att han bryr sig och ställer upp iallafall. Kör ju mig in till Gbg imorn så man slipper ta med väskor på buss så det uppskattas så klart.

//Slusk - Lugn och sansad

Pust

Suttit nån timme nu och rensat lite bland mina 80tals låtar. Hade 1000 låtar från det ljuvliga 80talet på min playlist men har nu rensat och bara behållt dem låtarna som man kan festa till eller som är riktigt bra. Blev hela 217 låtar kvar att avnjuta så det är inte fel.
Skall väl kanske ta nån öl här med vännerna med medans man är kvar. Blev ju inte mindre sugen när Björd och Falken kom bort och fick 2 flaskor rödtjut och en låda öl av fader för de hade gjort han en tjänst.. Vilka svin men jag skall allt ringa dem sedan så vi får dricka av oss lite.

//Slusk - Smått Sugen

Fixar lite

Håller just på att ta mig in i en normal dygnsrytm nu inför måndag. Somnade väl strax efter kl fyra inatt och hade ställt klockan på tio. Jag tyckte dock att jag förtjänade en timme till när alarmet ringde men uppe klockan elva är iallafall två timmar tidigare än jag gått upp den senaste månaden så det fixar sig nog. Blir att ställa klockan på tio tills imorn för att sedan gå upp klockan åtta på söndag.
Vet inte om jag beger mig in till Gbg idag eller om jag äker in imorgon. Tvätten måste torka helt och sedan skall man packa ner dem. Kommer bara ta med mig kläder och det viktigaste i början så datorn, mitt wii, möbler osv får vänta då lägenheten redan är möblerad. Skall ringa till Torsken sedan så vi kommer överens när vi skall ses men får ju som sagt kolla upp om jag åker in idag eller imorn innan jag ringer.
Var borta hos moder igår som gav mig ett par skor som hon köpt till min bror men som var för små för han. Som ni ser på bilden är dem ju urfräcka med massa dödskallar på haha. Men ni som känner slusk vet att jag absolut inte bryr mig om hur jag ser ut i huvudtaget så mina dödskalle skor följer med till gbg. Skall troligtvis pimpa till dem lite med vita eller rosa skosnören med.. Hett.
Lyssnar på massa 80tals musik nu. Min playlist består av 1000 låtar från 80talet som enligt mig är den absolut bästa musiken. Just nu spelas den underbara låten Kim Wilde - You Keep Me Hangin On som jag kommer dedikera till mig och min älskade slusk vän Cigge. Det är vår låt nu.

//Slusk - Mycket som händer nu

Mkt att pilla med

Sitter och spanar runt och anmäler intresse på lite lägenheter nu. Mestadels i östra och centrala Göteborg. Hoppas kunna få tag i nån runt gamlestan, lunden, örgryte, munkebäck. Är inte det lättaste att hitta lägenhet som sagt men gäller att fortsätta kämpa och hoppas det ger utdelning framöver. Har ju temporärt boende men inom ett halvår vil man ju såklart ha något eget där man kan bosätta sig.

Har lite goda vänner som även dem skall kolla runt med deras kontakter samtidigt som jag kollar runt på boplats.se och med olika vänner. Förhoppningsvis så hittar man en snabb lösning som fungerar. Väldigt mkt att pilla med för tillfället men man får se lite positivt på det att min tvätt är klar nu iallafall. Nu gäller det bara att den hinner torka i tid om jag flyttar in i Torskens lägenhet redan imorn annars blir det att åka in på lördag. Huvudsaken är att allt känns otroligt roligt för tillfället och man är väldigt förväntansfull av vad som komma skall.

//Slusk - Positiv för engångskull

Mycket musik

Denna bloggen har kommit att innefatta mycket musik delvis för mitt musikintresse är väldigt stort. Oftast kan min playlist innefatta allt från klassiska Edward Grieg till den mest våldsamma artisten Burzum. Har alltid haft detta intresse och en dag utan musik är en väldigt tråkig och uddlös dag i min mening.
Ett annat intresse för mig är film. Ser ett par filmer i veckan, oftast är det komedier eller skräckfilmer som prioriteras men även här är smaken väldigt bred. Drama uppskattas enormt ibland men allt hänger ju på humöret.
Jag tänkte därför slå ihop dessa två intressen och ta med fyra underbara låtar som har en stor del i dem filmerna dem medverkade i. Här följer dem fyra låtarna som jag oftast tänker på när det kommer till bra filmmusik

Först ut är Time of my life från klassiska Dirty Dancing som blev Patrick Swayzes stora genombrott. Han har även huvudrollen i filmen Red Dawn som jag verkligen kan rekommendera. Alla har väl sett denna film och den är väldigt bra även om vissa fjollor till killar inte vågar erkänna detta. Hursomhelst är denna låt ett underbart slut på denna aningen sluskiga film.

Nästa låt kommer från filmen som gjorde Richard Gere känd. Detta var innan Pretty woman om jag inte har helt fel. Filmen som heter En officier och en gentleman handlar om några som tar värvning i armen och detas öden. Joe Cocker och Jennifer Garner sjunger titelspåret till filmen, Up where we belong. Min mor och far hade spelat in denna på VHS och såg den väldigt några gånger när jag var yngre. Bra film, underbar låt.. Kan inte bli mycket bättre.

Kenny Loggins skulle igentligen bara skriva musiken till Top Gun men fick tillslut även framföra låtarna då han helt enkelt gjorde det bäst. Danger Zone är en låt som funkar utmärkt när det kommer till att dricka några öl. En klassisk rocklåt gjord till en ännu mer klassisk film i form av Top Gun. Titelspåret till Top Gun är som alla vet Take my breath away med Berlin men tycker denna låt är bättre
.
Äntligen har vi kommit fram till filmen som jag nog sett 1000 gånger under min uppväxt och som garanterat många andra i min ålder gjort. Karate Kid blev tidigt ett fenomen och står sig helt klart ännu. Joe Esposito gjorde denna underbara låt Youre the best vilket har kommit att bli en låt som flitigt spelats på fester i vår underbara sluskiga sjöbod. Blir sugen på att se filmen när jag ser videon trots att man som sagt sett den ett antal gånger för mycket. Bara att njuta.


Måste även avsluta igenom att ta med dessa två klippen med tillhörande musik från Rocky 4. Första är musiken till träning och den andra är avslutande scenen i filmen där hans slåss mot Ivan Drago som spelas av svenska Dolph Lundgren. Är väldigt svag när det kommer in sådan musik i filmen som kommit till att bli klassiska i egna tycket. Igentligen är det en urusel film men ändå så är det så underbart jävla bra. Härligt, vackert, sluskigt,, Kan inte bli mycket bättre än så.

//Slusk - Musikfreak

Skönt

Fick idag brev hem från SKF och fick turen att börja jobba redan på måndag. Skall ta med mig information om min bank, bankkonto, clearingsnr, pass osv och träffa chefen och göra den formella anställningen kl 08:30 på måndag. Känns riktigt skönt måste jag saga. Skall sedan på en liten rundvandring och få arbetskläder, skor mm.

Så nu börjar äntligen äventyret. Håller på att tvättar för fullt och kommer nog troligtivs åka in till gbg på lördag så man får lite extra tid att fixa här i Mollösund med alla kläder, papper osv. Så nu kommer man äntligen hem till Gbg som det känns och lämnar metropolen Mollösund. Nu skall jag iväg och fixa med alla papper så man är förberedd inför måndag.

//Slusk - På g

Lite trött

Nu skall man strax lägga sig i sängen och se på Step Brothers med blandannat favoritskådisen Will Ferrell. En film man längtat efter ett tag men som nu äntligen skall ses. Imorgon blir det en ren och skär tvättdag då man skall fixa iordning inför helgen då man beger sig till gbg.
Var iväg en stund hos moder och tog det allmänt lugnt. Mycket skratt och roliga diskussioner blev det som vanligt men den lilla dryga lillasystern var trött idag så hon la sig tidigt. Längtar till söndag då man får träffa min lilla älskade slinkerslampa Martina igen. Kommer nog bli ett kramkalas om jag känner oss rätt och många skratt och psykningar..
Nej nu skall jag bege mig till sängen och njuta av mig själv så får ni njuta av denna underbara låt nu när jag lämnar er.

//Slusk - Trötter och oerhört charmig på ett vedervärdigt sätt

Avkopplande

Sitter nu framför datan och är väldigt lugn och harmonisk. Allt känns mycket lättare nu när jobbet och lägenhet är klar. Snackade med Joel förut med som nog skulle va snäll och hjälpa till att fixa ny lägenhet så man får något eget på riktigt nångång under nästa år. Så det uppskattas rejält och känns riktigt bra. Härligt att ha sådana vänner samma som med Jonas som har lägenheten som jag kommer ha som mitt hem framöver. Enormt tacksamma till dessa personer.

Suttit i telefon ett tag med en ängel med. En vacker sådan även om hon själv inte tror på det. Precis samma som med Martina mår man bra när man är i deras närhet. Pusselbitarna faller på plats om man säger så även om det fattas ett par bitar i detta pusslet. Då menar jag inget negativt om personen i fråga. Nu tänkte jag gå bort till min moder och min lillasyster och hålla dem sällskap och ha lite trevligt. Allt känns så enormt lätt för tillfället och känns som man äntligen har styrkan att klara av alla motsättningar framigenom. Saknar att umgås med Jenny med. Något som jag kommer få kämpa med länge och som man kommer sakna enormt. Livet är orättvist ibland tyvärr.
//Slusk

Äntligen

Äntligen så börjar det verkligen ljusna för mig. Dem ringde från SKF alldeles nyss och jag fick jobbet och börjar antagligen redan på måndag. Känner mig så jävla positiv till allt just nu och känns som man kommer få det jävligt bra framöver.
Ringde Torsken som har lägenheten som skall bli min bostad framöver och han var på väg hem från Tunisien. Kommer träffas framåt veckan och få tillgång till lägenheten och flytta in i helgen.. Helt jävla underbart är vad det är.

Har även äntligen fått tag i min älskling Martina med som man inte hört av på över 1 månad nu. Mycket jobb och fel med telefon nummer har gjort att vi tappade kontakten något. Men nu har även det löst sig så nu känns det som att nästan allt i mitt liv börjar falla på plats. Ser framemot att träffa henne över en fika i helgen och diskutera allt som hänt under tiden vi inte träffats. Var länge sedan jag hade ett såhär stort leende på mina sluskläppar så man kan verkligen inte klag apå nått just nu. Sitter och lyssnar på Kaoma med låten Lambada för tillfället.. Så positiv känner jag mig.

//Slusk - Befriad och Släppt

Trött

Nu är jag hemma igen från gbg. Sov knappt nått ikväll för Cigge väckte mig igenom att skicka sms kl 01:45.. Alltid trevligt men han skall allt få igen.. Var ju som sagt på intervju idag och det känns som det gick bra men man vet aldrig. Var en väldigt skum intervju måste jag säga men måste hålla tummarna.
Var även iväg en sväng till Bergsjön där jag träffade Jenny som var snäll nog att släppa in mig när alla andra vänner svek. Väl där så blev jag slagen gul och blå och blev anklagad för att vara tjuvtittare.. Allmänt trevligt.. Men som alltid så trivs man i hennes sällskap så var lite tråkigt att åka därifrån vilket gör mitt beslut ännu jobbigare än det var innan.. Är som sagt helt ställd i vad man skall göra.

Jag lyssnar på ett av mina favoritband i skrivandets stund. Ett band som alltid piggar upp mig vilket jag behöver just nu med tanke på hur trött jag är samtidigt som jag är väldigt konfundersam över vad jag skall göra.. En sak är jag iallafall säker på men det tar jag inte upp här. Men nu skall ni iallafall få lite smakprov på Disturb som jag avnjuter för tillfället.

Just stop är väl en av de första jag fastna för. Grym partylåt enligt mig men kanske inte många som håller med. Tråkigt nog lite dålig inspelning på klippet vilket inte gör låten rättvisa.

Deify är väl en av låtarna med de djupare budskapen. Visar missnöjet med blandannat Bush och annat tragiskt i världen. Även denna är enligt mig en riktigt partylåt. Trevlig text.

Inside the fire är nog den sorligaste texten. Som han säger i början av klippet så handlar det om självmord något han själv tyvärr fått uppleva i sin närhet. Låten är väldigt stark och märkt att den fungerar bra på fest även om folket inte ens fattar vad de sjunger om..

//Slusk

Judas

Jag är judas, befinner mig i bergsjön och gör bort mig... usch.. Intervjun gick dock bra tror jag.. Fick frågor om jag var med i OG, var alkolist, tog droger osv.. Rätt roligt men skumt... Skratta gjorde jag iallafall.

//Slusk

På väg

Nu har man nästan vaknat till liv igenom att duscha, gå ner till affären och köpt tidning till den långa bussfärden och tagit några bloss. Klockan 13:05 går bussen in till gbg som man skall sitta på i över 2 timmar vilket är otroligt roande.
Väl inne möter jag upp Herr Toffel och tar det allmänt lugnt innan man beger sig till Mini för att sova lite senare på kvällen.

Blir väl en väldigt lugn och tråkig dag idag med tanke på att man har en enormt viktig intervju imorn som man ser framemot. Får bara hoppas att allt går vägen så man kan börja jobba igen. Väldigt segt när man inte gjort det på över en månad nu.. Måste jobba och tjäna pengar blir så jävla rastlös annars.. Iväg mot bussen nu!

//Slusk

About An Angel

I still remember the first time a saw your beautiful smile
my breath was taken away and my heart stopped for a while
I drowned in your deep mysterious eyes
i lost my head I was flying through the skies
I cant remember the last time I felt this way
everything shined so bright and nothing felt grey
You maked me smile and touched my heart
you were more beautiful then any art
I was ready to start a future with you by my side
my heart cried happy tears of joy and pride
But the love I felt so strong suddenly died
it was taken from me before we even tried
You broked my heart to run and hide
and I slowly started to die and fade away inside
God took away all that I wanted to have and love
I can still hear him laugh in the skies above

I miss the times we had all the times you made me glad
But when I think of the memories now they just make me sad
I never would have made you cry or feel down
You would be my princess with a priceless crown
but all of that was gone when you made me fade away and drown
All I know is that god was never on my side....
when my heart slowly withered and died....

I remember the first time you took my hand and gave me a kiss
the rain poured down but it was a moment ill always miss
my body started to shake and I couldnt move my lips
it was just you and me in a timeless eclipse
I just wanted you to look into my eyes and understand
that I never ever would let go of your hand
but my love for you started to pour out in the sand
I was crushed because it wasnt as I have planned
You were always on my mind day and night
but all of that was gone when you refused to fight
You took a knife and stabbed my heart and I slowly died
I knew right there and then that I've lost everything I wanted on my side
To never hear your voice and look into your eyes and hold you
it makes my heart so blue because I know my love is true
You know that our love was strong and about to grow
still you had to turn away from me and go

I miss the times we had all the times you made me glad
But when I think of the memories now they just make me sad
I never would have made you cry or feel down
You would be my princess with a priceless crown
but all of that was gone when you made me fade away and drown
All I know is that god was never on my side....
when my heart slowly withered and died....

You were my angel that I loved above all
why did you have to make me cry and fall
around your heart you built the strongest wall
and for the first time in my life I started feeling small
Why couldnt we give it a try and make it work
instead of leaving me alone and making me feel like a jerk
You had my whole life in the palm of your hand
we could have made it far and everything would be grand
All that you did was to give me my heart back
a heart without you so lonely and black
a heart that cant love, a heart with a big crack
But still I never want to forget you and the time we had
even though it sometimes can make me go mad
I will always love you for the time we shared
even though being alone makes me scared
I dont know when I can love again but im gonna be prepered
I dont want to think about it because you cant be compered
Why dont you just come back and never leave my side
because for you the teddybear wont ever turn away and hide
your the only one who can make me feel alive and full of pride...

I miss the times we had all the times you made me glad
But when I think of the memories now they just make me sad
I never would have made you cry or feel down
You would be my princess with a priceless crown
but all of that was gone when you made me fade away and drown
All I know is that god was never on my side....
when my heart slowly withered and died....

I miss the times we had all the times you made me glad
But when I think of the memories now they just make me sad
I never would have made you cry or feel down
You would be my princess with a priceless crown
but all of that was gone when you made me fade away and drown
All I know is that god was never on my side....
when my heart slowly withered and died....


//Slusk


Sjukt roligt program

Möjligt att jag är lite sen angående detta program men tror inte det då jag ser mycket MTV och inte sett det innan. Programmet heter senseless och är ett något annorlunda dating program. En kille kommer in tror att han skall dejta 6 snygga tjejer men det han inte vet är att han kommer få tillita sig på enbart sin hörsel, lukt, smak och känsel. Han möter damerna i ett kolsvart rum och får där göra lite olika saker för att tillslut välja en av dem 6.

Det roliga är att 2 av tjejerna är hans ex som vill hämnas på han, 2 är riktiga monster till utseendet och de 2 som är kvar är snygga tjejer. Några av sakerna han fick göra var att smaka på deras tår där de hade allt från grädde till skinka sedan välja bort en. Sedan var det massage där tjejerna masserade han med saker som ägg, inlagd lök och smör.. Detta visste ju inte han dock. Annan sak var att de gjorde avtryck på deras bröstvårtor och han fick välja bort en osv. Väldigt underhållande.

Twisten på slutet är underbart. Den han valt att dejta får 1000 pund och får sedan välja om de vill dejta han eller ej. Vill dem inte det så får de välja vemsomhelst av de andra som han får dejta. Sjukt roligt var det när dem valde exen och de skickade iväg han på dejter med tjejerna som var allt annat än smickrande till utseende och kropp. Rekommenderas starkt.

//Slusk

Seg

Väldigt seg och utan kraft för tillfället. Känner inte för att göra nånting utan bara ligga hemma och låta tiden försvinna.
Ingenting känns särskilt roande för tillfället och jag är bara trött på allt.
Skall bara ligga inne och sova framtills måndag då jag åker in till gbg inför intervjun på tisdag.
Orkar inte snacka med nån eller umgås med nån.. All kraft har försvunnit..
//Slusk

Mitt rum är besudlat

Vaknade till nyss igen av att telefonen ringde. Sara hade tydligen haft med sig Fjedjics syster Martinas plånbok hem till mig igår av nån anledning. Troligtvis för Martina var för full för att ha den samtidigt som hon satt i baren och strula upp nån stackars grävare. Så jag fick gå ner till wärdshuset och lämna av den. Men det roliga var när jag skulle ta på mig kläderna så kollade jag ner på golvet och blev stel av skräck. Där hade Sara besudlat mitt rum igenom att lämna kvar sin BH som hon tydligen hade tagit av sig igår.. Jag kände mig våldtagen och oerhört besudlad.

Så jag fick lägga ner bhn i en påse och ta med den ner och skälla på sara för hon snuskade sig i mitt rum. Minna var även där nere lika nyfiken som vanligt och första frågan jag fick var om jag och Sara hade strulat.. Tydligen måste det hända nånting för att man sover i samma dubbelsäng. Lite roligt med nyfikna människor för hon hade tydligen frågat sara med. Det komiska var ju att vi bara hade legat och snackat om allt möjligt och att det verkligen inte hänt nått. Kul att folk är så nyfikna dock.

//Slusk - Icke besudlad

Seg

Idag är man lite seg faktiskt. Blev en del öl och fernet igår på Wärdshuset. Var rätt mycket folk där igår och dem flesta roade mig, Pelle Lång, Marcus och Sara som satt vid våra platser i baren. Blev lite fullare än vad jag tänkt men det är sånt som man får ta. Får se om man kanske skall till haddocks idag med på bartömning måste bara vakna till först. Blev som sagt lite sent igår då jag och Sara låg och snackade i min säng fram tills klockan 06 ungefär innan vi somnade. Envis liten dam det där.

Nej nu skall jag göra lite pommes frites som skall avnjutas med lite bearniece sås,,, Fett skall det vara idag... Mmmm

//Slusk - Seg och Sömnig

Trevligt

Låg hemma framför tvn och tog det allmänt lugnt igenom att se lite MTV. Då får man meddelande från Sara att man skulle komma ner till Wärds. Tydligen skulle vi dricka öl idag.. Var ju roligt att veta hehe..
Så nu har jag slängt av mig mina mjukisbyxor och är på väg ut igenom dörren.. Nu blir det öl som gäller.. Underbart..

//Slusk - Törstig och på g

Rock när den är som bäst

Rock är den absolut bästa musiken. Den funkar oavsett humör och får en alltid att piggna till. Jag har sedan barnsben älskat rock och gör det fortfarande. Tänkte bidra med 4 låtar som man aldrig tröttnar på och som alltid piggar upp denna slusk.

The Knack med låten My Sharona är en väldigt gammal men ack så ljuvlig låt. En låt som alltid funkar på fest för att få fart på tillställningen.

Låten som får mig och Falken att sjunga ut varje gång vi är ute och sladdar. Grim Reaper har med låten See You In Hell totalt demolerat allt motstånd. Ljuvlig text blandat med härliga riff som får en att stå givakt överallt.

Nu kommer dem riktigt klassiska och rejäla partylåtarna. Först ut är Danzig aka Elvis Of Rock med låten Mother. Denna låt var ett fenomen när den kom ut och står sig fortfarande i samma kategori enligt mig. Mäktig röst och helt underbar text.. Tell your children not to understand!!

Detta är nog min absoluta favorit. Musikvideon är något enormt bra på ett underbart komiskt sätt.. Att råna en bank med gitarrer... Det är Rock n Roll gott folk.. Judas Priests Breaking The Law är överlägsen.. Mållös..

//Slusk

Befriande

Känns väldigt bra just nu. Fick ett samtal precis från Tomas på SKF som förhoppningsvis skall bli min chef.
Jag skall in på tisdag klockan 08 på intervju då man får reda på om man får jobbet eller inte och för första gången på länge ser jag hopp i att kunna få detta jobb. Måste säga att jag känner mig mkt lättad och nu skall jag bara ro hem detta så blir äntligen flytten till Gbg av och jag har ett jobb med säkerhet.. Underbart..

//Slusk - Mycket lugnare

Öde


Sedan igår kväll har internet legat nere fram tills nu här hemma. Man märker då hur otroligt lite det finns att göra i metropolen Mollösund. La mig i sängen igår vid 20 tiden efter internet låg nere och somnade till direkt i min underbara säng. Det som var otroligt skönt är samtalet jag fick från min nära vän Mini igår som berätta att min arbetsintervju på SKF hade gått bra och att jag inom kort kommer gå å intervju med de som troligtvis blir mina nya chefer. Det känns otroligt skönt och jag kunde koppla av lite iallafall.

Idag vet jag dock inte vad som händer. Jag skall iallafall göra mig lite mat inom kort sedan får jag väl ringa runt bland vänner för behöver verkligen några öl nu känns det som. Törsten är enorm och viljan att bli aprak är stor.
Oavsett vad så tar jag säkert nån öl på Wärdshuset om inget annat händer. Har jag tur så är min vapendragare Roy där ikväll igen och då har man aldrig tråkigt.

//Slusk - Törstig och besudlad


Ett beslut som värker


Igår så tog jag ett beslut som troligtvis var det svåraste jag behövt göra i hela mitt liv. Ett beslut som jag kände mig tvungen att göra men som jag ångrar över allting annat. Något som behövdes göra men som jag absolut inte ville göra. Att lämna någon man uppskattar och tycker om så enormt mycket att det inte går en dag utan man ängnar en tanke åt personen. Ända sedan jag gick ut igenom dörren och vände mig om och såg blicken som jag fick har jag känt mig rejält usel och nere. Jag ville verkligen inte gå därifrån och det var dem tyngsta stegen jag någonsin tagit i mitt liv. Korta, släpande och dystra steg kämpade sig framåt när resten av kroppen ville vända sig om och springa tillbaka och aldrig nånsin lämna personen igen..
Mitt huvud säger att jag gjort rätt val för båda parterna medans allt annat säger att jag gjort mitt livs största misstag och det är så det känns. Jag går emot vad jag själv vill för att göra ett val som är rätt att göra om man ser det långsiktiga i det hela.. Något jag har väldigt svårt att göra just nu.. Känner mig elak, usel och att jag bedragit mig själv. Jag kan inte få ut den blicken jag fick ur mitt huvud och det sårar mig nått så fruktansvärt att hela tiden tänka på det..

Just nu ser jag inget positivt alls i mitt val men jag hoppas och tror att det skall vända till något som är bra för mig i längden, även om det känns helt bortfluget nu. Det finns inget värre att se någon som betyder så enormt mkt för så sårad.. Det gör ont..
Jag vill bara åka hem till personen, krama om henne och säga att jag aldrig nånsin kommer lämna hennes sida eller såra henne.. Det är så jag känner mig just nu men på samma gång känner jag att det är det rätta beslutet för båda parterna... Något jag hatar mig själv för i dagsläget... Kommer aldrig kunna glömma, aldrig sluta sakna.....

//Slusk - ........

"Hemma" igen... suck

Då var man i Mollösund igen efter några dagar i Gbg som man tillbringat med Pastor Cigge. Det ändå som är skönt att vara här igen är att det första man ser är min härliga dubbelsäng med alla dem 20 kuddarna som ligger i sängen. Skall bli riktigt skönt att sova inatt då man tillbringat 2 nätter i Cigges dvärgsoffa där jag fått ligga i sked med mig själv för att få plats... Otroligt rogivande när man skall sova eller icke?

Meningen var att vi skulle ut och göra stan men i tisdags när jag åkte in så var jag väl hemma hos Cigge vid halv fyra tiden.. Vi gick genast ner med bestämda steg mot systembolaget där vi köpte oss lite olika öl. På vägen hem så kila vi in till en pizzeria och köpte med oss två pizzor hem som vi skulle avnjuta tillsammans med ölen. Sagt ochj gjort och taggade som få började vi dricka öl och käka lite fet mat för att orka hela kvällen.. Det som dock händer är att vi blir så otroligt mätta och avslagna av maten att vi håller på att somna. Tillråga på allt så ringer dem från cigges jobb och frågar var han är... Hade blitt missförstånd och Cigge skulle jobba.. Detta gjorde inte så mkt då jag fick sitta och se på fotboll för mig själv.. Älskar fotboll..

När Cigge väl kom hem så såg vi lite film och somnade sedan in.. Cigge runt kl 02 och jag somnade efter kl 06..

Vaknade sedan upp på onsdagen av att Cigge låg och tränade på golvet. Han stönade vilt och sa att jag borde testa på det vilket gav ett gensvar i form av "Du är fan helt dum i huvet". Efter att jag kvicknat till så åkte jag till Bergsjön där jag mest mådde skit och kände mig urusel. Mer om det senare.. Väl hemma hos Cigge igen vid 17 tiden så begav vi oss ner till mataffären för att handla lite gott inför kvällen då ingen av oss orkade eller kände för att gå ut. Det blev även att hyra film. Vi fixade väl hemma till en ståtlig och sluskig 3rätters middag som bestod av vitlök och skaldjursröra på vitlöksbröd till förrätt följt av Oxifile med sparris, pommes och bearnieacesås till huvudrätt. Detta dracks med öl. Till dessert hade vi en exclusive nötglass som man drack apelsinjuice till. Mycket trevligt måste jag säga och oerhört mättande. Efter att ha sett på tre filmer så somnade vi in, cigge i sin sköna säng och jag på den minimala soffan som jag dock idag hade förlängt med hjälp av en stol.

Idag har vi sedan inte gjort så mkt. När jag väl vaknade hade Cigge redan varit uppe ett tag och hunnit med att läsa bibeln och sjunga psalmer.. Detta var han "smart" nog att berätta för mig... Stackars människa haha.. Jag orkade dock inte demolera hans självförtroende helt utan la det på is till ett framtida tillfälle. Vi åkte sedan in till stan vid två tiden och käkade en subway macka innan jag satte mig på bussen hem. Hade turen att ha två stycken 16 åriga flickor bakom mig i 1 timma av färden vilket gjorde att jag tillslut fick ett utbrott och vände mig om och bad dem hålla käften, då hade dem velat tillräckligt enligt mig. Tacksamt nog så höll dem tyst resten av resan allt var bara att jag fick ett finger alldeles innan de gick av men det var de värt då jag även fick ett härligt leende på läpparna.
Nu är jag iallafall hemma igen och skall snart känna känslan av mina mjuka och stora säng..
//Slusk - Utslagen

RSS 2.0