Sjukt roligt program

Möjligt att jag är lite sen angående detta program men tror inte det då jag ser mycket MTV och inte sett det innan. Programmet heter senseless och är ett något annorlunda dating program. En kille kommer in tror att han skall dejta 6 snygga tjejer men det han inte vet är att han kommer få tillita sig på enbart sin hörsel, lukt, smak och känsel. Han möter damerna i ett kolsvart rum och får där göra lite olika saker för att tillslut välja en av dem 6.

Det roliga är att 2 av tjejerna är hans ex som vill hämnas på han, 2 är riktiga monster till utseendet och de 2 som är kvar är snygga tjejer. Några av sakerna han fick göra var att smaka på deras tår där de hade allt från grädde till skinka sedan välja bort en. Sedan var det massage där tjejerna masserade han med saker som ägg, inlagd lök och smör.. Detta visste ju inte han dock. Annan sak var att de gjorde avtryck på deras bröstvårtor och han fick välja bort en osv. Väldigt underhållande.

Twisten på slutet är underbart. Den han valt att dejta får 1000 pund och får sedan välja om de vill dejta han eller ej. Vill dem inte det så får de välja vemsomhelst av de andra som han får dejta. Sjukt roligt var det när dem valde exen och de skickade iväg han på dejter med tjejerna som var allt annat än smickrande till utseende och kropp. Rekommenderas starkt.

//Slusk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0