En Slusk I Chock

Midsommar dagen började helt underbart. Jag, Alex, Jon och Biffen satt med morsan och Stefan på magasinet och drack lite öl. Soligt väder docjk blåsigt för den idioten som nu bryr som om det för ölen smakar lika gott inomhus. Vi gick en snabbis till bryggan och tog en pizza innan vi gick tillbaka för att senare på kvällen lyssna på våra favorit trubadurer i form av Farmor.
Tyvärr sluta kvällen illa för Alex som blev så tvär tillslut så han bestämde sig för att be chefen dra åt helvete(haha) och sedan dra tillbaka till gbg. Tråkigt att man fick en rolig person mindre i företaget då det bara är ett fåtal kvar nu... Dvs Björd, Magnus, Linus och Fredrik..
Annars var kvällen helt fantastiskt roligt med förfest, fest och ännu en efterfest i sjöboden. Dem som befann sig på gästlistan denna dag var. Alexander, Björd, Ultra, Fredrik, Wille, Linnea, Linus, Jim, Biffen + 2 tjejer vars namn vi inte kommer ihåg. Låt oss kalla dem slyna och billigt vrak.


IN LOVING MEMORY
ALEX


Denna låt tillägnas till Alex för att bevisa hur stor hans saknad är för oss andra Sluskar som nu blir bara färre och färre....


//Slusk

En hård midsommar med sorg i hjärtat

Midsommar blev som väntat en blöt tillställning både sett till väder och alkohol. Midsommar afton blev en trevlig tillställning då festade till det rejält. Förfesten startade tidigt i sjöboden för mig, Alex, och Björd. Efter goa skratt och kränkande samtal om diverse personer beslöt vi för att slå våra trögtänkta huvuden i väggen och begärde oss till Magasinet för att möta upp Linus. Alex skulle dock knega kl 08 så han begav sig hem kl 03 redan. Jag och Linus höll fanan högt och hade som vanligt kyrkomöte kl05. Denna dag var även brossan med och delade med sig av sin åsikt. Tråkigt nog för döva öron som det brukar vara när han talar.
da

När vi hade diskuterat klart allt vettigt som behövs tas upp på ett kyrkomöte så kände vi oro över att inte kunna använda våra tändare till att få fart på våra Ciggaretter då det blåste oerhört.
Det var då vi kom på den briljanta idén att det är ju vindstilla i Inges båt!!!   -->>>>Rock n roll
Sagt och gjort vi begav oss in i hytten på Inges båt och visst var det vindstilla. Imponerande att vi faktiskt kan ha rätt ibland när vi slår våra huvuden i väggen.
Sedan såg Linus något som facinerade han något fruktansvärt. Fiskarställ i orange fick hans ögon och skina och jag förstod så klart vad som va på gång.


Vackra, alkoliserade dock väldigt stolta
//Slusk

Vad Har Vi Gjort Emot Folket

Folk går redan runt och mumlar bakom ryggen på mig och Alex. Skall dem dricka öl idag igen, fan är det ni som kommer och skall ha öl i baren, är ni bakis igen.. Detta är några saker som hela tiden kommer upp på tapeten när vi går runt och snackar med varandra.
Svaret på alla frågor är som vanligt JA! då vi inte är så svåra att läsa.
Vad gör det folk om vi dricker öl och trycker ner på andra människor.. Det ligger väl i vår natur och det skall folk acceptera!

Vad gör det folk om vi kommer hem dyngfulla och äter glass i personalhuset? Eller om vi har kyrkomöte kl 05?

Allt handlar i grund och botten om avundsjuka. Bara för vi kan slappna av och njuta av för mkt öl så är de avundsjuka för de stressar upp sig och hela tiden måste fixa med nått annat istället för att bara slå sig ner, ta en spliff och njut av några kalla öl.

Sagt och gjort nu sitter jag och björd här, skall dricka öl sedan ner till magget möte upp Alex blandannat och trycka ner på folk mer än någonsin. Sommarsluskarna har anlänt.....

//Slusk

Kyrkmöte kl 05, En ilsken Kenny Bräck och Kasta Nötter

Efter har legat i dvala sedan i lördags har man äntligen vaknat till. Vilken ytterst komisk kväll det blev dock!
Kvällen börja med att jag, Björd, Bobby, Slinkerslampan, Oskar, Mona, Steven, Inge, Mats mm satt och njöt av Sverige-Spanien fram tills den 92:a minuten då en talanglös Petter Hansson snubblar och en spanjor med för mkt hårvårdsprodukter gör 1-2.
Det är nu dock kvällen börjar.
Biffen joinar upp och det är dags att dränka sina sorger i diverse alkoholhaltiga drycker. Alex joinar upp efter ett tag vilket blir pricken över iet.

Vi står och drygar med en ilsken Kenny Bräck i baren som tillslut blir för stressad och skall porta oss. Jag menar bara för Alex frågar vad allt kostar eller att han kastar nötter på han samtidigt som jag skall byta musik på stereon, det måste man väl ändå ta??
Efter detta så har vi allt för många minnesluckor. Vi har tydligen blitt bjudna på lemondrops och kamikaze av en herre som beställde in 50 shots av varje.. När vi på ett obegripligt sätt blir utslängda av Kenny så slänger vi oss i Pelle Långs bil och får han att köra oss hem till mig för att hämta öl som vi sedan skall konsumera i Sjöboden. Sagt och gjort och vi är nere i sjöboden där en utslagen biffen ligger på gatan och stirrar rakt upp i natthimlen mumlandes:

-Jag tror jag ligger här ett tag till.......

Efter att ha kommit på att ciggen är slut så skall jag och Alex hämta mer varav vi går iväg. Vart som händer efter detta har vi ingen aning om. Vår chef berätta att han hade sett oss kl 05 utanför kyrkan där vi diskuterade vilt om något som verkade engagera oss rejält. Vid frågan om vi fick åka med dem upp med bilen så fick vi som svar:
-Nej ni är för fulla...
Vaddå för fulla?? För full för att åka med i en bil? Det är ju inte så att bilen välter bara för det sitter fulla sluskar i den.

Sedan är det svart igen tills jag vaknar upp illamående, torr i halsen med huvudvärk men ytterst lycklig efter ännu ett briljant sätt att spendera sin lördag på.

Kyrkmöte kl 05 även nästa helg. Välkomna..
//Slusk

Fitta fernet

Jävla poppsnören i mjukisbyxor.

Nu har dom stuckit iväg utan mig och tror att ja inte ska fatta nått! När ja ringde kalle så va de ett förbannar oljud i bakgrunden, vilket han bortförklarar med "hög volym på sin tv".
Jo man tackar, jag kunde allt höra hur glas krossades i närheten och hur ronny svor som han alltid gör när han e sketfull.
Jag ska tamejfan gå ner till magasinet och visa vem som bestämmer

VI ÄR ARGA INTE SNÄLLA, VI E HOMOSEXUELLA!

// Ultra.

Vackra Pojkar, Unga Män



Herrarna i högsta fart, be aware biatches!!




Sverige, Spanien, Sluskar och Its Dancy Time!

PRIDDYBOY- ITS DANCY TIME!!
Sommarens sjöbodsplåga!
Kungen för sommaren
Första inlägget i en allt för sagolik blogg skapad av Sluskarna i form av Ronnie"Slusk"Persson, Magnus"Ultra"Gustavsson och Kalle"Björd"Nyberg.
Denna blogg kommer innefatta kränkningar, fester och allt annat underbart livet har att erbjuda.

Kvällens bravader blir att sluska på Magasinet och se på Spanien - Sverige och som vanligt satsar vi på att bli allt för fulla och rent utsagt förjävla dryga.
Mer om kvällens bravader infaller i bloggen imorgon då vi bakis som ägg spekulerar vad som igentligen hände!
/Slusk Ronnie



RSS 2.0