Unt das SLUSK!!!

Nu är det så roligt att veta att man skall tillbringa över 2 timmar på buss för att ta sig in till Gbg och sänka några kalla med ett gäng sluskar. Känns väl inte så kul men man vet att det är värt det när man väl är framme och får ta sig några stänkare med resterande delar av das innekrets..

Dagens motto: Schööna sluskar sveper sprit som slinkerslampor

//Slusk

Hängig idag

Väldigt seg idag som sagt och spenderar hela min dag igenom att lyssna på ett av mina favoritband Saybia. Musik som berör på ett väldigt djupt plan och gör denna Slusken väldigt harmonisk. Från deras första singel och album har jag lyssnat på deras album och kan inte annat än att rekommendera dem starkt. Här kommer 3 av deras låtar som spelas väldigt flitigt här hemma i min allt för dystra vardag.

Låten "Angel" är från deras senaste album och är den som spelas i skrivandets stund. Väldigt lugnande låt som får en att varva ner.

I surrender var den låten som gjorde att jag först började lyssna på Saybia. En låt som vid den tidpunkten passade in hur jag kände mig och som fortfarande kan förgylla ens vardag.. En modern klassiker som kommer hålla länge..

The second you sleep även den en otroligt trevlig låt värd att lyssna på i timmar. Saybia är ett komplett band som blandar harmoniska låter med lite mer rockigt sound även om de tre låtarna jag valde att visa nu är av det lugnare slaget. Rekommenderar er starkt att ladda ner alla deras tre släppta album som heter: The Second You Sleep, These Are The Days och Eyes On The Highway.

//Slusk - Seg men soft

Till en Slusk

För tillfället har en god slusk det rätt jobbigt och det är alltid segt att se en nära vän må på detta sättet. Tillägnar denna lilla låt till allas vår kära Cigge som jag skall pigga upp imorn.

//Slusk - Allsmäktig men mänsklig

Helt slut i kropp och själ

Jag är helt slut. Alla mina krafter är mystiskt försvunna dessutom är man otroligt rastlös och uttråkad på samma gång vilket verkligen inte är en bra kombination.. Finns inget att göra som jag väl orkar att göra... Det blir väl helt enkelt att bara ligga i sängen och kasta bort ännu en dag igenom att inte göra nånting.. Väldigt spänd inför morgondagen i Göteborg med.. Kommer väl troligtvis bli väldigt blandad kompott av känslor från min sida och det gör mig lite nervös.. Men bättre att ta tjuren vid hornen än att fly..

//Slusk - Slapp, stenhård men ack så schöön

Helgens sluskiga bravader

Inte skrivit så mkt denna helg då man har haft fullt upp med att dricka sig medvetslös på olika tillställningar. Planen i fredags var väl från början att ta det lugnt vilket jag lyckades med fram tills att jag kände suget i strupen.
Sagt och gjort så gick jag ner till krogen strax efter kl 23 där det var lite goa människor som Roy som berätta om sina drömmer för mig. Sedan dök även Pelle Lång upp som jag, Sofia och kökslynan tog några öl med. Kökslynan drack dock kaffe istället för öl då hon skulle sova... Låter ju vettigt..
Sagt och gjort vi drack öl och diverse spritsorter innan vi tog oss hem till personalhuset där vi avnjöt fernet och öl med lite tilltugg i form av kanelgifflar och chokladkakor.. Perfekt dryck och snacks till poker som vi lirade tills klockan blev 07 och man trött fick gå hem och lägga sig i sin underbara säng..

Sedan när man väl "kvicknade" till på lördag så skulle man göra sig iordning inför systers 30års fest som hägrade på Tjörn. Var väldigt seg måste jag säga men lyckades ändå få lite kraft att ta mig dit. Jag, Falken och Lina fick skjuts av far och när vi väl kom fram förstod alla att nu kommer festens mittpunkt och det stämde ju såklart. Slusk tog upp all uppmärksamheten. Allt från tjejers beundrande blickar till killarnas ilska avundsjuka. Men det var väldigt städat ändå och ganska roligt. Jag, Falken, Mattias och Linus höll som vanligt fanan högt och var vakna längst och slängde i oss massa tårta på natten.. Härligt..

Var väl runt 40 personer som kom på festen och man kände dem flesta så det var väldigt trevlig stämning utan massa tjafs. Var väl bara bråk om vem som skulle spela musiken som vanligt och det blev ju såklart jag som tillslut fick göra det pågrund av min överlägsna känsla för musikval.

Som ni ser på bilderna så var det även mkt kärlek i luften där jag och Falken som vanligt hittade varandra i det dunkla men ack så romantiska mörkret.. Härligt..
//Slusk - Talanglös


Kommer

Har inte skrivit på ett tag nu mest för att min kropp har haft svårt att röra sig pga av alkohol mängden i blodet.. Men jag kommer informera vad som hänt senare idag... Släpp mig!!

//Slusk

Cigges toffleri

Skall faktiskt vara snäll och tillägna en låt till Cigge här som jag vet att han älskar orginalet till.. Något som jag också gör men kommit över denna covern som faktiskt är riktigt bra.. Lyssna och njut

//Slusk

Sluskens musik

Tänkte göra en liknande lista som Cigge gjorde med lite favoritmusik. Ni kan se hans lista på hans blogg som är länkad till höger--->
Här kommer fyra av mina absoluta favoriter när det kommer till musik. Låtar som jag kan lyssna på om och om igen utan att tröttna eller känna kvälvningar i halsen. Om ni sedan inte håller med så är det totalt ovesäntligt då ni tydligen inte har nån musiksmak alls. Så bara att njuta och inse vem som vet bäst. Väldigt svårt att välja ut fyra låtar dock då jag har väldigt bred musiksmak men här kommer de några iallafall..

Mutter framförd av Rammstein är en av de absoluta favoriterna. Bra Text kraftigt framförd av Rammstein som berör och alltid varit en favorit låt jag kan lyssna på i timme efter timme. Bandet består av goa sluskar som alltid levererar hit efter hit.. Bara att inse att tyskar är dem bästa när det kommer till rockmusik.

Ett av mina absoluta favoritband och en låt som möjligtivs är min absoluta favorit. The Who sjunger denna låt Behind blue eyes med kraft och passion som verkligen berör sluskens inre. Jag känner igen mig själv i texten.. Varje ord verkar handla om mig och det gör att man verkligen kan känna igen sig och drömma bort till musiken.. Helt outstanding performance i detta klipp dessutom.. Kärlek, hat.. Den har allt.

Fleetwood Mac med låten Big love. Detta klipp är när John Mayor och hans gitarr och enbart dem två framför denna låt live. Helt otroligt duktig på gitarren och svårt att tro att han spelar allt själv men så är det. Låten som man kan koppla av till, festa och besudla till är ett mästerverk utan dess like.. Helt grymt bra helt enkelt..

Def leppard som band har gjort enormt många hitar och är ett band som man alltid uppskattat. Denna låten vid namn Love Bits är den absoluta favoriten dock. Även detta är en väldigt personlig låt med stor innebörd för mig. Rösten är helt fantastiskt och texten är magnifik.. Bara att luta sig tillbaka, koppla bort all stress i livet och bara drömma sig bort.. Sluskigt bra..
Detta var fyra låtar jag kom på i all hets men kommer mer låttips framigenom som jag skiter i om de uppskattas eller ej.. Det är bara att gilla läget!
//Slusk - Musik, massmord och morrötter

Gammalt groll och humor

Fick just reda på av min brossa att ett spel jag lirade länge länge har nu funnits i 7år. Spelet heter Managerzone och du hittar det under denna addres: http://www.managerzone.se.

Detta är ett online spel där du har hand om ett fotballslag eller/och ett hockeylag och försöker få det att avancera i seriesystemet och olika cuper som innehar bedrövliga priser. Det i min mening som var roligast på detta spel under en lång tid var dock forumet där man blev något av en kändis för mitt sluskande. Tror jag hade rekord i mest avstängingar från forumet och satte ett långt rekord som innebar 30 års avstänging från forumet. Hade jag fortfarande lirat detta spel så hade jag inte kunnat få tillgång till forumet fören 2007-01-01.. Respekt.
Jag vet inte hur många tusentals kronor man slängde bort på detta spel under dem 6,5 års tid jag lirade då jag hann både komma till allsvenskan där jag kom 2:a. Var även assisterande landslagstränare och vann cup under den tiden innan jag blev avstängd helt från spelet haha. De tyckte väl inte att Managerzone behöver en ärlig person som säger sin mening på detta spel.
Något av de roligaste är dock att min bror började lira detta spel efter jag blitt avstängd mest för att jävlas med mig då han insåg hur enormt förbannad jag var över min avstängning. Så utan att tveka så frågade jag tillslut en jag lärt känna lite halvt över åren på Managerzone om min bror kunde få bli landslagstränare efter mig så att jag fick jävlas tillbaka. Visst blev det ett jävla liv och suttit och skrattat när alla enögda människor på detta spel anklagat min bror för att vara mig. Att jag gjorde sånt stort intryck på alla dessa människor att de inte kan släppa mig än.

Men tiden på Managerzone kunde även vara rolig som när jag och polarna sände MZ-Radio för användare på MZ. Fylla, kränkningar och musik var vårt motto och detta blev ett väldigt lyckat koncept där vi hade många lyssnare som uppskattade och skrattade med oss. Det är faktiskt något som man saknar lite men annars känns det väldigt skönt att vara avstängd från detta spel. Nu lägger man ju inte ner 3-4 timmar som jag gjorde minst varje dag för att tillslut bli bland de bästa på spelet. Jag lovar att snacket om "Mustafaif" som jag hette på detta spel kommer pågå ett tag till framöver.. Man är ju en såkallad Legend som nån så vackert sa det en gång.

Undrar hur mitt klassiska lag vid namn Dynamo Mollösund hade stått sig i dagens Managerzone: http://mzplayer.se/?id=0926142479.(Spelarna kan som mest få 10 bollar på ett attribut)
Avslutningsvis så får man ju säga att Managerzone saknar mig mer än vad jag saknar att slänga bort pengar och tid på det.

//Slusk - Saknad Storhet

Sega sluskar skakar succesivt snoppen

Idag är det en väldigt slapp dag känner jag. Mycket av dagen kommer nog tillbringas framför spegeln för att uppskatta all min allsmäktiga glans. Finns säkert tid för andra trevliga aktiviteter i form av rökning, se film och spela skinnflöjt.
Den sistnämnda aktiviteten är väldigt underhållande måste jag säga då det är nästan som med Kinderägg.
Det är spännande, något att leka med och dessutom så är det aldrig fel med en liten chokladbit efter att jobbet är över i en euforisk känsla. Nästan som man får gå ner och köpa ett par chokladkakor så man har lite reserver ifall man har det riktigt slappt idag... Jag satsar på att skjuta skarpt!!

//Slusk - Satan skjuter skarpt

Tofflarnas harmoniska kväll är här

Ikväll går detta inlägg ut till alla tofflar och mysplågare här i världen som gör allt deras respektive säger till dem och dyrkar marken de går på.... Ja jag vet, ytterst talanglöst..
Tänkte slänga in med 4 musiktips som kan vara en toffels dröm när han vill ha lite myspys men framförallt går dem ut till alla sluskar här i världen som vill straffa nån brud på ett otroligt osympatiskt och brutalt vis.
Låtarna är lite blandat men de flesta ultrablonda blondiner här i världen går ju på det mesta man säger så tillänga helt enkelt låten till dem och säg att du tänker på dem när du hör nån av dessa låtar.

Bette Midler med låten The Rose kan få dem allra torraste trosorna att bli blöta så det sluddrar mellan benen, en riktigt tjejvältare som det så vackert heter..

Nästa låt är Tracy Chapman med Baby can i hold you. En annan väldigt trevlig låt när det gäller att komma till skott då dem flesta kan sjunga med i låten men det är något du själv ICKE skall göra.. Låt den talanglösa tjejen du skall besudla sjunga och beröm sedan hennes tragiska sånginsats så har du det garanterat packat och klart sedan.

Denna låten med Chicago vars titel är Hard to say im sorry fungerar alldeles utmärkt när tjejen börjat bråka med dig, utan att du gjort fel och du har stått upp för dig själv vilket lett till att hon börjar lipa mer än 14åringarna under idolfinalen. Då blåser du henne enbart med att sätta på denna låten och säga att du har svårt att med egna ord beskriva hur du känner. Efter hon lyssnat på denna låt så är det bara att smörja in skinnflöjten och göra dig beredd på en jävla holmgång på matbordet.

Ännu en låt med Tracy Chapman, denna med titeln Wedding song. Tracy Chapman är med andra ord ett säkert kort till att manipulera sig till en liten straffrond ute på balkongen. Denna låt fungerar nästan alltid då dem blåsta tjejerna tror att du vill vidare i förhållandet och de hoppas att du snart kommer ta ett extra steg och förlova er så hon slipper sminka sig osv och bli blötfet. Men ack så fel hon har och njut av utsikten medans du straffar henne ute på er trånga balkong.

Ingen riktigt kärlekslåt denna balladen Wonderful Life framförd av Black men detta funkar ändå när man skall få till det. Lättaste och den minst krångliga vägen är att säga att du själv älskar den och bara sitta och mima med lite försiktigt och sätta igång med teatern att du blir berörd av låten. Detta kommer smälta tjejerna som alltid är så enögda att de tror på allt man säger.. Sagt och gjort bara att choka på henne i prutten och skrika ut ITS A WONDERFUL WOOOONDERFUUUL LIIIIIIFFFEEEEEEEEEEEEE!!!!

//Slusk - Mannen men koll och självinsikt

Duktigt trött..

Är magiskt trött för tillfället. Sov ca 1 timme inatt för att sedan gå upp kl 06:40 fortfarande lite halvsjuk och göra mig iordning för intervju.
Bristen på sömn berodde delvis på nervositet och nyfikenheten av jobbintervjun som väntade kl 08(som dock kändes att den gått  väldigt bra nu i efterhand). Men framförallt var det för att Minis och Heidis katt vid namn Aslan låg och kurra brevid mig hela natten. Katten lät inte som andra katter utan mer som en blandning av en ekorre och en halvdöd kanariefågel som överdoserat laxeringsmedel blandat med Stig-Åke från Mjölbys hembränt.. Dvs en ytterst skum och irriterande ljud som ekade alldeles brevid mitt öra där Aslan hade bestämt att han skulle sova..

När katten väl slutade kurra (något som han började göra varje gång jag rörde mig en millimeter) så började den jäkeln snarka istället även detta en aning kusligt och väldigt högt.. Kan lova att jag är väldigt glad över att vara hemma i min egna säng utan massa överdoserade katter vars olika ljud kan få vilken människa som helst att bli galen.. Kan lova att den galna katten är en såkallad "nykter" alkolist som alla med en smygplunta i innerfickan kallar sig..
//Slusk

Schöönt.

Äntligen börjar man känna att man är på bättringsvägen. Kostan är nästan helt borta förutom lite slem som irriterar i halsen och förkylningen har lagt sig men det schöönaste är att huvudvärken är helt borta..
Håller på att fixa allt med papper osv som skall tas med in till gbg inför intervjun imorn. Känns väldigt härligt att man äntligen är på g då det har tagit ut lite på tiden.
Ikväll kommer jag vara hemma hos Mini och ta det lugnt då man schlaggar hos han vilket är perfekt då han jobbar på SKF och kör mig imorn. Han är även den man tackar för denna möjligheten.

Bilden ovan visar Mini och hans dama Heidi från deras otroligt trevliga bröllop. Även om man dock känner sig lite bättre idag så kommer jag nog inte se på IFK Göteborg mot Ljungskile som vi hade tänkt då jag hellre vill bli helt bra i kroppen tills morgondagen och min systers fest på lördag.
Så jag och Mini kommer väl sitta hemma och se på Vem kan slå Filip och Fredrik och bara njuta som dem slamporna vi är... Naaaaataaaaaliiiiiiiiieeee!!!!!!!!!

//Slusk - All makt åt slusk, vår befriare


Raka sig är överskattat..

Nu skall man på arbetsintervju på Torsdag och åker in till Gbg redan imorrn. Sjuk och tänkte ändå ta mig tid till att raka mitt lilla skägg som jag sparat lite lätt under nån veckas tid..
Alltid när jag rakar mig så ser jag alltid lite yngre ut vilket kanske inte är så positivt när man skall söka jobb.. Men hellre se ung ut än att se ut som en liten skäggig talanglös slusk som jag ändå är..
Skönt att min hosta har släppt nu är det bara näsan och huvudvärken som irriterar mig mer än en fjortis vars ändå nöje i världen är att slicka min snabel..







Här ser vi innan jag raka mig. Lägg märke till den tomma och glansiga blicken som man skaffat sig av sin sjukdom och brist på sömn.. Oerhört attraktivt måste jag ändå påstå.... Eller icke...








Ser som sagt lite yngre ut på denna vild men är lite mer trött när den rakade bilden togs.. Blicken är ännu mer tom och glansiga denna gång... Usch och tvi.. Hoppas man inte ser ut såhär när man skall på jobbintervjun för jag hade då fan aldrig anställt mig...


//SLUSK

Tänk om man kunde få sova..

Ännu en sömnlös natt är över och förutom hostan som dock börjat släppa så är jag mer förkyld än nånsin och huvudvärk kommer tillkomma troligtvis för man inte sovit på nästan 2 dygn nu.
Idag har det dock faktiskt inte varit så farligt att vara uppe då den ända serie som jag följer starta sin 3:e säsong inatt med 3 avsnitt i följd så det har vart rätt skönt ändå..
Serien är Heroes som jag ser på mest för att serien nog har tv historiens värsta slusk/badboy i form av Sylar. Killen som tar precis vad han vill ha och gör det utan någon som helst respekt för någon.. Härligt=)



En badboy värd att hyllas. Var faktiskt nästan den ända anledningen till att jag fastna just för denna serie då jag aldrig brukar följa nån serie då jag tycker att det är ett onödigt tidsfördriv.. Då kan man lika gärna gå på gym och äta nyttig mat.. Lika onödigt båda två.. Men Sylar är en sådan intressant karaktär så det är faktiskt värt att offra 45 minuter i veckan till att följa denna serie som troligtivs aldrig kommer ta slut...



Mitt intresse ökade ännu mer under säsong två då den "goda" karaktären Peter började bli sluskig och kaxig även han något som verkligen kommer fram under säsong 3 vad jag sett hittils.
Kaxig, dryg, oövervinnerlig- En riktig SLUSK!!










//Slusk - Snart 48 timmar utan sömn


Vila i frid min slusk idol

Detta går ut till min kära slusk kollega Joel som redan som liten hade ett eget program där han gick runt och sluskade och antastade massa människor..
Han är ju inte vid liv längre men alla sluskar kommer alltid komma ihåg denna revolutionär som alltid slog ett slag för världens sluskar varje gång han visades på tv.. Respekt min broder respekt..



//Slusk

Det blir bara värre..

Min hals är helt förstörd nu och har även åkt på förkylning på allt vilket har ledit till att jag inte sovet en ända blund idag utan fått tillbringa natten med att försöka se på film mellan hostattackerna..
Fy fan vad talanglöst sne jag blir om jag inte är bra tills intervjun.. Jag är så jävla seg att jag inte ens orkar leka med mina nya spel till wii..Då är det illa när det gäller mig kan jag säga..
Och ge fan i massa krya på dig hälsningar för det är så jävla ytligt då man vet att ni inte bryr er ändå.. Fuck off jävla småfittor.

//Slusk

Jag har svalt 2 kg tjära..

Min hals är helt förstörd.. Tragiskt nog börjar jag väl bli sjuk vilket är väldigt passande när man skall in till gbg på onsdag för att gå upp tidigt på torsdag för att gå på arbetsintervju.. Som vanligt är timingen helt underbar..
Jag kan knappt prata och ändå är jag så oerhört talanglös så jag röker ciggaretter på detta.. Briljant måste jag säga..
Nej nu är denna dagen som spenderats i sängen snart över och jag skall sätta på lite Barry Manilow och vila i frid...
Måtte man vara frisk till torsdag..

//Slusk med smuts i halsen

Underbar musik som ger en jävla ribba i mellangärdet

En sådan här bakfull dag som idag är väldigt skön att tillbringa med lite musik. Även om jag inte druckit sedan i fredags så känner kroppen fortfarande av detta och jag blott en vålnad av mitt forna jag.. Men musik kan alltid pigga upp och här kommer lite underbar musik. Mestadels är det brittiska juveler som gäller idag.

Oasis är ett band som man alltid uppskattat som hela tiden levererar plus att frontmannen är en riktigt alkoliserad slusk utan dess like.. Wonderwall är väl bara en av många hits men alltid go att lyssna på mellan toalettbesöken.


Blur är ett annat band värd att lyssna på. Det var framförallt Blur som utmanade Oasis om topplistettorn under ett bra tag.. Medelklass mot underklassen där Oasis underklass får gå som segrare. Men Blur är fortfarande ett grymt bra band att koppla av till..


The verve är även dem ett grymt band som nyligen även släppt nytt album som är värt att lyssna på. Med låtar som Bittersweet Symphony och The Drugs Don't Work fick dem upp mitt intresse och detta har hållt i sig. Videon i fråga är även den sluskig i sig då han går runt utan respekt för några andra människor... Härligt.


Brainpool slår sig in som ända svenska band idag med låten Bandstarter. En låt som man lyssnade mkt på när jag gick på mellanstadiet och var king. Denna låten finns även med som ledmotiv till en egen producerad film från den tiden vid namn Hej små knattar på finska där jag, håkan, anden, möller och joel spelar allt från bögar till grova nynazister. Härligt!


Suede var ett av mina absoluta favoritband under 90-talet då man hade alla deras skivor. Kan man nog inte tro om denna Slusk men musik har jag alltid varit överlägsen mina medmänniskor. Trash, Beautiful Ones, Filmstar mm är några av deras underbara låtar.. Albumen rekommenderas starkt..


Sist men inte minst kommer Travis, ett band som verkligen tog folk med storm men verkar nu vara som bortspolade när man tänker bakåt i tiden. Denna låt sing är en riktig juvel och var väl tillsammans med Why does it always rain on me deras största hits... Underbar bakfylle material..

//Slusk - Bakis men ljuvlig

I väntan på att skapa familj.. Hahaha troligt!!

Hittade tack vare min goda vän Karin en lite småkul sida där man kan lägga in bilder på sig själv och mizxa med andra personer, kändisar mm så får man fram hur ens barn skulle se ut. Rätt roande tidsfördriv måste jag säga så här kommer några bilder jag fick fram igenom att lägga upp lite bilder... Njut av mina enormt vackra gener som jag kommer föra vidare nångång i detta liv om jag nu har rejäl otur..



GLENN



Så här skulle mitt och Karins barn se ut.  Lite skev i ansiktet måste jag såga något som troligtvis kommer från mammas sida. Som tur är så är jag och Karin mkt bra vänner och vi kommer nog aldrig utsätta världen för denna skapelse.. Tacka oss...











GLENN-IDA


Om jag och min älskade sluska till vän Martina skulle inviga oss i en fylleskandal ute dess lika och avla fram ett barn så hade detta tydligen varit resultatet. Måste säga att resultatet inte är så himla dumt men som vi alla vet så kommer de aldrig hända hur mkt än Martina vill ha den i sig...








GLENN-HUGO

Om jag och Pepsodent skulle skaffa en familj och gå emot naturens lagar så hade vi fått detta enormt fula barn. Man kan redan se alkoholskaderna detta barn garanterat kommer innehava från födseln och resten av sitt liv.. För engångskull är Slusk-Pepso en kombination som inte går ihop... FAN!!












Avslutningsvis kommer dem tvillingarna Glenn-Åsa och Håkan Mild. Håkan Mild som valde samma väg som sin far och är numera en stolt ateist medans Glenn-Åsa har blitt lurad till att gå den  kristna vägen av sin kristna fanatiker till mor Jenny.. Även här slår mina manliga sluskgener ut allt annat motstånd och resultatet blir faktiskt ganska bra. Som tur är kommer dessa barn heller aldrig till världen då jag aldrig skulle utsätta något barn för en sådan hungrig mor..

//Slusk - En Far I Hemlighet

Glädje i sluskens hem

Det var 1991 det hände senast men nu står vi där igen..IFK Göteborg kan nu titulera sig som svenska cupmästare igen och det är en underbar känsla att få nu när man är lite krasslig i halsen och ilskan över Manchesters poängtapp mot chelski börjar lägga sig..

Matchen avgjordes på straffar där Kim blev hjälte och vi kunde lyfta bucklan ännu en gång.. Härligt att vi alltid är bäst.. Var är alla talanglösa sthmls lag?


//Slusk

Musik som man växt upp med

Tänkte bidra lite med musik nu som man växt upp med och som jag alltid tyckt om. Här kommer lite blandat med musik som kan kan få en att varva ner eller upp.

Bee gees har alltid varit ett av dem band som jag uppskattat enormt mkt under åren och som alltid vart värt att lyssna på. Med hits som words, tragedy, grease, you should be dancing, how deep is your love mm har de under länge länge vart aktiva i musikbranchen.. Underbar musik helt enkelt..


Ritchie valens som tyvärr dog alldeles för tidigt i en olycka är även han en absolut favorit. Med låten la bamba har han fått mig att dansa ända sedan barnsben och det är en låt som garanterat hade slagit som stor hit om den släpps idag med.. Bara att röra på höfterna och sjunga ut!


En mer harmonifylld låt än Rod Stewarts I'm Sailing är nog svårare att hitta. Från första sekund till den sista i låten är det bara lugn som man känner. Underbar låt som alltid varit en stor del och igentligen en av de första låtarna man lärde sig utantill som liten... Harmoni, vackert och kärlek..


Denna låt är nog den jag lyssnat mest på när jag var liten.. Älskar dem höga tonerna och texten är simpel men ack så vacker. En låt som funkar perfekt till fest likaså när man är hemma och kopplar av i soffan och bara vill ha lite lugn och ro.. Im walking in the rain, tears are falling and i fell the pain...

//Slusk

Resurrection - I beated Jesus by 3 days

Jesus dog och kom tillbaka efter 3 dagar. Jag dog och kom tillbaka efter 6 dagar vilket gör mig till en ännu större mytoligisk människa då ingen annan kan bevisa att jag inte varit död.. Samma som med Jesus.. Dvs allt är baserat på saker man inte man bevisa/motbevisa. Man kan ju säga att Gud är ett monster gjort av glass ingen kan ju säga att det inte är sant då de inte kan bevisa motsatsen.. Samma tankegångar baseras hela kristendomen på.. Saker som man inte kan motbevisa..


Det har även skrivits på andra bloggar medans jag varit död och begraven och detta kommer nu svaras på då det garanterat varit självgoda miner från andra håll då de tror sig ha argumenterat ut slusken..MEN ICKE!!

På sluskbloggen så anklagas jag för att vara en toffel och att den enda andledningen att jag gick till Göteborgskyrkan förra veckan är på grund av en tjej.
 
Självklart gick jag dit på grund av en flicka eller kanske rättare sagt tack vara en flicka.
Jennie visade mig endast dörren jag valde själv att gå i genom den. Den som tror att jag skulle annama en tro eller att ändra sätt att leva bara för någon annan en min egen skull känner mig tydligen inte så bra. Det var bra för mig annorlunda men bra. Jag har något nu som jag inte hade tidigare.
Det låter som jag skulle vara en helt annan person men jag förblir Cigge, Jackson, Jos, Prins och allt annat som folk har kallat mig genom åren.


Tack vare en flicka... Snälla lägg ner nu innan du ger bort dig ännu mer. Jag vet att Jennie läser din blogg men sluta va sådan toffel och skriv vad du tycker om detta istället. Jag vet att hon vill läsa det du skrivit där men skaffa dig lite manlig tyngd mellan benen och skriv vad du tycker istället för vad nån annan vill läsa... Pussy whipped my friend... Släpp hörnflaggan, ta av dig trosorna och kom in i matchen igen.. Vad sägs när du är med dina polare.... Om lovsång osv??

Det har efterfrågats bevis på guds existens. Kanske jag kan bidra med något i den frågan. Det finns lite olika argument som berör olika delar i denna fråga. 

Det roliga med att Cigge nu skall bidra med lite olika argument är att han har själv inga egna argument utan har helt enkelt kopierat ifrån denna adress: http://www.credoakademin.nu/index.php/faq/question/finns_det_nagra_bevis_foer_guds_existens/
Det är det som är roligt med folk. När man ber dem bevisa att Gud finns så har de aldrig några bra bevis eller argument i deras fördel men ibland kan de få en snilleblixt att googla lite och kopiera... Härligt att han själv kunde bidra till diskussionen måste jag säga men här kommer det han kopierade iallafall;


Kosmologiska argument:

Kosmologiska argument bygger på att universums existens inte är evig eller nödvändig. Utifrån Big Bang-teorin och Termodynamikens andra huvudsats har vi starka skäl att tro att universum inte har existerat evigt bakåt i tiden. Det är även orimligt att tro att universum börjat existera ur ingenting genom ingenting. Ur ingenting kommer ingenting. Därför är det rimligt att tro att universum orsakats av något bortom universum. Kosmologiska argument kan inte bevisa alla Guds egenskaper, men de ger oss skäl att tro på en icke-fysisk (andlig), icke-rumslig, icke-tidslig (evig) och enormt mäktig första orsak till universum.


Kan denna teori bevisa nån av "Guds" egenskaper. Är det troligt att en gudomlig ande lekte runt i ingenting och kände sig allmänt ensam och sedan fixade så big bang kom till?? Eller skall vi köra på att "Gud" skapa jorden och då även adam och eva.. Frågan är vad Dinosaurierna tog vägen... Fick de bara leva en dag för det är ju BEVISAT att de levt... Testa och använda det ordet nån gång i religiöst sammanhang.. Bevis.... Smaka på det... Känn dess tyngd... Så bevis tack inte massa teorier.. Ge mig ett litet litet bevis att gud finns och inga teorier..

Religiös erfarenhet

Religiös erfarenhet är kanske det vanligaste skälet till varför en person börjar tro på Gud. Det finns många olika sorters religiös erfarenhet. Vissa har mystiska upplevelser som är svåra att klä i ord. Somliga har en andlig längtan som möts i förkunnelsen om Jesus och skapar en inre förvandlig som personen själv tolkar som ett starkt bevis för Guds existens. Andra har upplevt konkreta bönesvar som även utomstående har svårt att förklara bort. "Religiös erfarenhet" är alltså ett mångtydigt begrepp.


Väldigt intressant detta. Ett ord för det som beskrivs som "Religiös erfarenhet" är ju som alla andra vet Schizofreni. Folk får "svar" av något högre synd bara att de inte visste att det är deras andra hälft Lennart som ger dem dessa "gudomliga" svar. Roligt detta med tanke på att de flesta seriemördare visar tecken på schizofreni men som enligt religiös erfarenhet måste ses som Guds sändebud?? Vem vet det är ju ingen teori som är mer korkade än den som är skriven ovan.. Ännu en gång inget bevis i huvudtaget bara massa skitsnack från enormt korkade/sjuka människor.


Moraliska argument

Moraliska argument utgår ifrån våra moraliska intuitioner att rätt och fel inte endast är förankrade i människors vilja. Någonting blir inte rätt bara för att många människor kommit överens om det. Det rätta och det goda verkar istället vara något oberoende av människan. Men vad grundar sig moralen på om det inte finns en god skapare som skapat oss med vissa goda syften? I ett absolut värdeneutralt universum finns det inget objektivt dåligt med att människor våldtas, torteras och dödas. Utan Gud svävar moralen fritt. Men om Gud finns och är god till sitt väsen har moralen en fast förankring. Detta rimmar med hur vi faktiskt upplever moral.


Ohh lattjolabans..Vad är bevisen att Gud står för våra moraliska värderingar?? Det är ju en fin sak som förs fram här men fortfarande helt utan tyngd och helt utan bevis.. Det är klart skall man argumentera såhär så kan man ta upp det i varje diskussion vilket ger att människan aldrig har rätt utan denna Gud skulle bestämma allt vi gör, gjort och kommer göra. Vi är helt utan egen vilja och är små puppets till nån lekfabror..
Eller så är det våra äldre som lär oss de moraliska värderingar som framkommit under deras uppväxt och succesivt kommit upp genom människans utveckling. Dem som inte lär sig dessa värderingar är dem som våldtar, torterar, dödar sov för det finns det människor som gör.. Vad är er såkallad gud då..Har dessa människor inte rätt att få samma värderingar som alla andra människor eller har er "Gud" glömt bort dem?? Jag får fortfarande inga bevis bara massa lattjolabans uttalande som inte inger något som helst bevis på en Gud eller större andlig närvaro.. Det sägs att Gud är god varför låter han då krig förekomma i denna värld?

Att man inte kan bevisa att Gud finns är nog bevis för att säga att han inte finns.. Sorry.

Förresten så glömde du ta med Designargumentet från den sida du kopiera allt de andra ifrån..


//Slusk

Its time to leave...


Nothing left to fight for and my work on earth is done. I beg you all farewell... Dont morn me,,,

Komiskt, enkelt och skrattretande

Detta postades för nån timme sedan på en herr Cigges blogg..


Det har sagts att jag skulle en svikare, backstabber en riktig judas. Av vilken orsak? Jo att jag för en vecka sedan gick på en gudstjänst..
Mmm Det är verkligen farliga grejer det. "att inte jag såg det själv" suck*
Skulle tro att den senaste tidens klagosång och påhopp beror på avund.
Antagligen är ärkeslusken själv intressarad av andlig vägledning. Det finns en längtan  nere i sluskhjärtat.
Eller så gillar han bara att fucka med Josef, vet inte riktigt. 


          
Detta                                                                   Eller                                                                                     Detta


Vad är det som säger att jag inte kan vara en lagspelare. Måste jag välja? Bägge är ju så himmla bra. Bägge har givigt mig så mycket. Nu blir jag lite upprörd här.
Puss på dig slusk!


Det humoristiska i detta inlägg är ju att det är rejält skrattretande att Cigge lägger fram det som om att jag skulle tycka att det var idiotiskt av han att gå i kyrkan för då är han dum i huvet. Det som är sanningen dock som Cigge självklart lämnar utanför sitt inlägg är VARFÖR han gick till kyrkan och därav anledningen till att jag driver med han.
Jo det är så att Cigge gick till kyrkan enbart för att en tjej skull.. Inte för nån andlig vägledning, inte för att han är kristen.. Nej för att han är en TOFFEL!.
Hade han sett nånting mer igenom att gå i kyrkan förutom att toffla så hade jag självklart inte sagt nått men nu blir det mest komiskt och skrattretande.
Sedan att han drar upp att jag skulle vara avundsjuk är ju ännu bättre.. Jo jag är avundsjuk för jag vill inte heller ha nån fri vilja utan göra allt som tjejer säger till mig för att jag är så himla superduper kanske dem tycker då...*gulligull*
Andlig vägledning får du igenom att acceptera dig själv och vara stark nog att gå din egna väg och inte tralla efter på stigen pga av vad nån annan tycker eller tror på.. Tänk på det...


Sedan måste jag ju säga att valet som han sägs stå inför är ju såååå svårt.. Ja skall jag ut och festa med mina vänner och träffa nya människor eller skall jag sitta och leva mitt liv efter en figur som är lika påhittad som Musse Pigg..
Slusken finns iallafall.. Nån som kan bevisa att Gud finns??

//Slusk

Southpark - Sluskarnas Symfoni



Idag blir det bara att slappa. Så jävla seg nu för tiden och ända nöjet man har är att ligga i sängen och pilla sig i naveln... Men det är ett härligt tidsfördriv.
Är dock inne i en härlig southpark period där jag ser minst 5 avsnitt varje dag. Finns det nån sluskigare och mer vriden serie än southpark? Älskar att se deras kränkningar och deras frihet i deras sätt att uttrycka sig. Sluskismen i en animerad miljö helt enkelt..

Figurerna är igentligen som den inre sluskkretsen men många fina jämnförelse när det gäller frispråkheten osv.
Älskar deras dialog. Tex: Im not drinking and driving.... Im driving while im drinking...
Är härlig känsla att ligga i sängen och känna att man kan slappna av utan att bli förbannad över nån idiot som snyftar på tvn och istället se southpark där folk är dryga, obarmhärtiga och extremt kränkande... Underbart!!


En av de goaste karaktärerna är helt klart Randy Marsh. Fadern till stan som är en riktigt ärkeslusk. Säger nigger i tv, kör rattfull, besudlar sig själv som ni ser på bilden till vänster. En riktigt kåtbock som alltid hamnar i knipa som är så otroligt roligt och sluskigt så att tillochmed jag som sluskismens grundare kan höja på ena ögonbrynet ibland..
Han skruvade blick på livet är något som många borde ta efter.. Helt jävla underbart måste jag säga..
Ni som inte håller med kan ju ta av er trosorna och komma in i matchem... Patetiskt...




Men dem som är mest underbara i denna serie är helt klart Timmy och Jimmy.
Båda två är så jävla roliga så det finns inte.

Timmy är ju som sagt totallt borta och kan bara säga sitt eget namn men detta är på något sätt extremt roande trots bristande humor. TIMMY!!!
Jimmy är även hand handikappad men kan prata dock på ett stammande vis som är underbart roligt att skratta ÅT! Han är southparks egna Pablo Francisco med sjukt dåliga skämt som blir helt underbart roliga.
"Wow what a great audience!" Är väl ett av de mest kända citaten från denna underbara människa.




Jag undrade hur jag själv skulle se ut om jag var med i southpark och kom på att det skulle se ut ungefär såhär:

En annan rolig sak är att folk tydligen blir upprörda av denna blogg.................
Dags att vakna kanske?? Vad fan trodde ni när ni gick in och läste här.. Sätt igång erat patetiska ordkrig men tänk efter först vad ni ger er in på innan ni gör bort er..
//Slusk


En ny känsla... Nästan mänsklig..

Har kommit på att ibland känner jag mig som alla andra på denna jord.. Mänsklig på ett väldigt skumt sätt.. Denna känsla är inget vanligt för mig som alltid ser mig som bättre än alla andra andra. Den inträffar varje gång jag ser ett program med väldigt talanglösa människor som fjantar runt i tvn och skriker i megafoner..
Men det är inte det som berör mig på något sätt negativt utan det får mig bara att inse att jag är bättre än andra människor. Det ger mig kraft att få ut all den ilska jag får av att se programmet och låta den gå utöver nån enslig gammal dam som letar rea priser i frysdisken på tempo....

MEN......

Om man uthärdas till att se hela programmet som man gör för man är för lat för att rycka åt sig fjärrkontrollen som ligger 1 meter bort på bordet så händer nått i slutet. Man ser personer som aldrig vart lyckligare.. Folk gråter, kramas och man ser verkligen hur mkt de talanglösa programledarna gjort för dem. All deras förtvivlan försvinner och de lyser upp då de vet att de och deras barn kommer leva ett mkt lättare och bättre liv.. Det är då denna skumma och ovanliga känsla brusar upp i mig som på nått konstigt vis tydligen är partner in crime med min tårkanal då mina ögon fuktas lätt.
Programmet i fråga är klassikern Extreme Makeover: Home Edition. Jag har sett hur andra människor agerar på liknande sätt när jag kränkt dem. Samma agerande som personerna gör i slutet av detta program.. Väldigt skumt måste jag säga..


Så jag har beslutat mig för att sluta se på detta idiot program som uppenbarligen skapats för att förgöra sluskismen och låta oss sluskar känna oss nästan mänskliga.. Tänk er om man skulle se en slusk som är lika mänslig som världens mest ödmjuka man John Travolta.. Hur hade det sett ut?
Om jag skulle få gissa hur det sett ut så hade nog chansat på nått i denna stilen:

Förhoppningsvis kommer det aldrig gå såhär långt utan sluskismen slår tillbaka med en rak höger så vi slipper få uppleva detta tragiska scenario...
//Slusk

Sluskismens Nationalsång

Ikväll kan vi även presentera för första gången Sluskismens nationalsång framförd av den magiska Cornelis Vreeswijk:




Njut och lär er förstå oss bättre..
//Slusk

Sluskismen - Helheten, gemenskapen och avundsjukan

När många tänker på ordet slusk tänker dem oftast någonting negativ men det är en felaktig bild. De beskrivs ofta som dryga, kränkande, odrägliga, vidriga, självgoda as som folk verkligen föraktar. Sanningen i det hela är att sluskarna är i själva verket personer med självförtroende, ärlighet, självinsikt, öppenhet och roliga människor.
Som slusk är man alltid ärlig oavsett situation, du bjuder alltid på dig själv och är alltid i centrum av uppmärksamheten.
Falskhet kan uppskattas men hos slusken finns bara sanning hur hård den än är och sanningen framförs oftast på ett sarkastiskt vis för att inte knäcka personen i fråga helt.. Där har vi delar av sluskismen som värderas högt men det gäller mest att gå mot strömmen och alltid vara sig själv..

Här ser vi igentlgen den inre kretsen i Sluskismen - En religion som är öppen för alla människor så länge de är sig själva. Livet är en fest och skall avnjutas varje dag oavsett vad som händer. Livet går upp och ner men för en slusk är allting positivt då han hela tiden vet att bakom varje hörn väntar en fylla där man träffar massa folk som man kan trycka ner för att på sådant sätt må bättre själv. Sluskismens grundare har haft denna ideologi länge och har delat med sig av den till människor han möter på gott och ont.

Sluskismens Grundare: Ronnie
Sluskismen var ingenting som igentligen grundades utan har alltid varit ett sätt att leva för denna herre. Fester, alkohol och talangfulla citat är en del av varje vardag.
Det gäller att va sig själv och uppskatta sig själv som man är och på samma gång informera personer i sin omgivning hur jävla bra man igentligen är. Se bara denna magnifika människa.. Slusken med sina vackra hundögon som spänner mun musklerna vid varje tillfälle som ges där folk går ifrån samtalet med självförtroendet i botten.. Underbart..

Sluskismens första anhängare:
Pepso:
Niclas Juhlin aka Pepsodent var en av de första att stråla i sluskismens tecken. Med en hängivenhet att va ett totalt as emot tjejerna och ändå lyckas doppa den sure tillochfrån är en underbar tillgång. Hans framgång som Ronnies första lärling har vart ostoppbara då han hela tiden varit sig själv. Makten att kunna få folk att känna sig kränkta samtidigt som han underhåller resterande delar av folket på pubarna är en underbar egenskap hos denna mannen. Många stora saker väntar denna slusk som en dag väntas ta över som Sluskismens överhuvud.





Björd:

Björd är en ganska speciell slusk. Väldigt insiktsfull och tillbakadragen ena stunden för att nästastund späda på med kränkningar i en euforisk och melodisk stämning. Mannen som klär sig bäst som slusk med hans enormt sluskiga hår, hans vackra skägg och underbara klädstil. Detta är fashion när det kommer till sluskande.
Blanda fint med skitet och ni har den perfekta slusken. Björd är halvägs dit och är dessutom en jävel på att föra sluskandet till efterfester något som vi uppskattar. Han hade tillochmed efterfest i Sjöboden utan grundarens medgivande.. Det mina vänner är något en riktigt slusk bara kan med!! Imponerande!


Talanglösa TrädgårdH
Trädgårdh är en av de nyaste sluskarna och en av de mest briljanta på att dölja det. Med välklädd stil och snobb attityd blåser han de flesta tjejer. De tror att de hittat en fin pojke att satsa på när det i själva verket hittat en riktigt odräglig människa som göra vad som helst för lite Num Num. Hans svaghet som slusk är att han bryr sig för mkt om personer i sin närvaro, speciellt sin syster Klara något som alla andra sluskar tar vara på och trycker ner på denna ännu unga slusk. Men han börjar lära sig att ta för sig och är en underbar slusk att umgås med..




Ultra Magnus

Det nyaste tillskottet till den inre kretsen av sluskismen är Ultra. Killen som ser ut som en ängel men bakom sin positva fasad och hundögon döljer sig den mörka sidan-Slusken.
Under sommaren har han agerat slusk igenom att supa ner stackars medarbetare och varit en stor del i kränkningar på bryggseglarna som kommit in i hamnen med deras seglarjackor som deras far har betalt för.
Ultra framstår alltid och bevarar alltid sin fasad som den blyga, oskyldiga svärmorsdrömmen i alla damers ögon vilket får oss att bli imponerade av hans skådespel. En slusk som kommer uträtta mirakel för sluskismen många år framöver.





Utöver dessa så finns det många mer sluskar som varje dag kämpar för sluskismen på olika håll och ur olika aspekter. Här nedan följer lite bilder på några av dem..


Så nästa gång du ser en Slusk ha inga förutfattade meningar. Personen ifråga är antagligen en av dina bästa vänner enligt några veckor eller om du har riktigt tur en framtida sexsymbol...
//Slusk


Jag hatar fotboll!!

Föraktar allt som har med fotboll att göra. Fy fan vad man kommer få höra detta nu tack vare United klantar sig.. Allt gick åt helvete och jag är förbannad..
Nej nu blir det att korka upp en vinare och begrunda mitt livsöde.. Herregud..

//Slusk

Härligt och underbart

Idag är en av årets viktigaste dagar. Det är dagen då Liverpool och Manchester United möts. Låter inte så viktigt för många kanske men för mig och polarna är det fråga om prestige, sluskande och kränkande. Jag som håller på United får ett rent helvete från polarna som är Liverpool anhängare om United förlorar, samtidigt får dem ett miserabelt liv om United lyckas vinna då jag är inte rädd att ta ton och trycka ner på deras lag.

När vi ser fotboll som betyder enormt mkt för oss så stannar snackaet inte bara på plan. Vi kan sitta och käfta i timmar om vem som är snyggast av Christiano Ronaldo och Fernando Torres eller vem som är fulast av Macherano och Rooney. Där är vi dock överens om att det är Wayne"Shrek"Rooney... Men diskussionen finns där på alla plan.

Vem är det som igentligen är snyggast. Mitt val är självklart och det borde erat vara med. Bara talanglösa människor som Joel Pallvik tycker torres.
Nu hoppas jag på en säker vinst för United idag så man kan ringa till Sthml och trycka ner den alltför hett temporerade mannen och smeta in förlusten i hans ansikte.. Eller som Joel kallar det en Genetisk fullträff..
Nu är det iallafall mindre än 2 timmar kvar och ett glas vin har redan druckits för att dämpa nervositeten.. Tacka vet jag att fotboll finns så alla unga, arga människor får ut sin ilska på nått sätt.
Beredd dig Joel... Jag ringer senare...
//Slusk

Sluskismen tappar mark till kristendomen

Idag är en sorgens dag. En av sommarens mest beryktade sluskar Cigge verkar lämna sluskismen för gott då han blitt tagen av den mörka sidan... Kristendomen!
Det började lite vagt för att tag sedan då Cigge började toffla och har nu gått så långt att enligt säkra källor setts vid kyrkosamlingar.. Kalla kårar kårar går igenom denna chockade Slusk kropp när han tänker på vad Cigge kunde gjort för sluskismen i sitt liv men nu har allt hopp försvunnit.. Är en sorgens dag...

<-Från detta till detta->

Frågan som alla ställer sig är vad hände? Var är kärleken till sluskismen och dess anhängare.. Är det bara så lätt att vända oss ryggen. Jag har befarat detta länge dock.. När vi andra beställde öl och fernet och klanka ner på andra så kom Cigge med en rosa cocktail och ett glas rosévin och med ett glatt positivt humör dessutom.. Usch och fy...
Denna dag kommer alltid vara en svart dag för alla sluskar runt om i världen.. Dagen då cigge fimpade oss för gott och lämnade en dyster eftersmak av det som kunde varit efter sig.. Men vi lever för evigt med dig i våra alkoholskadade hjärtan... Resquat in Pace Cigge

Tillägnar denna låt till Cigge från alla oss sluskar..
//Slusk i chock

Grattis till lilla ängeln även kallad Badonkadonken!

Idag den 13 september fyller lilla Jenny hela 24år men ser fortfarande ut som 18 år enligt många säkra källor.
Dagen i ära kommer hon garanterat att tillbringa som vanligt med att äta och då är det inte små mängder vi snackar om.. Denna lilla ängel kan verkligen ta för sig när det gäller mat.. Blir mörkrädd ibland när man tänker på det.. Titta bara nedan,.


Kan faktiskt tänka mig att på önskelistan står saker som fritös, ångkokare, wokpanna eller 1års grattis pizza på närmaste pizzeria. Det är dock en av charmen med denna unga kvinna. Mat är vägen till hennes hjärta enligt henne själv och det älskar jag. Hellre det än personer som jag hatar.. Ja dem som skall äta en sallad för det är "nyttigt" och de bantar trots sina 55kg.. Usch vad tjocka dem är och klart de skall banta.. Så det är en positiv sak med detta födelsedagsbarn. Hon äter även så mkt så hon kan bli bakfull och då menar jag inte på ett tragiskt "rumpskämt" sätt utan att hon verkligen blir bakfull som vi andra hedliga människor och detta kan ni se på bilden nedan där hon ännu en gång ätit för mkt för hennes lilla kropp att klara av.

Jenny är även kristen och detta tar upp en stor del av hennes liv. Ett val som jag verkligen beundrar och tycker är starkt för det är inte många som har sådan stark tro numera. Men jag måste ändå säga att jag tror att Gud har det rätt jobbigt med lilla badonkadonken. Tänk om hon ber borsbön varje gång hon äter och tackar gud för maten. Herrejösses då tror jag inte det är nån som konverserar så mkt med gud som hon gör. Kan tänka mig att en genomsnittsdag så äter hon garanterat ca 10-15 gånger och då snackar vi inga småportioner. Så Gud måste ha händerna fulla med denna unga kvinnas tacksamhet för maten som hon stoppar i sig varje dag.

Det jag vill säga är iallfall grattis på 24års dagen och hoppas det blir en dag fylld med mat och mat. Nu är det bäst jag stänger av min mobil för läser hon detta kommer jag ligga riktigt risigt till så det är väl bäst jag tackar för mig för nu är det kört....
//Slusk


Talanglös, ful och oerhört skrattretande

Satt ikväll och tittade lite på tv. På tv400 visar dem tydligen repriser av den riktigt usla dokusåpan Paradise hotel.
Jag kunde inte göra annat än att fastna framför tvn för att se dessa idioter göra bort sig för hela nationen för ynka 500k som de sedan skall få skatta för.. Men visst har man ingen självinsikt, värdighet eller förstånd till att skaffa jobb så får man väl göra bort sig i tv för att hävda sig antar jag. Att se ankan olinda och underbart falska marre som tog hem hela spelet var faktiskt intressant. En sann slusk är vad han är som blåser alla korkade medtävlande med ett ända mål och det är att vinna. Härligt med sådan beslutsamhet och dessutom göra det utan att göra bort sig..

MEN!,,,,,

Sedan har vi ju världens i särklass fulaste och mest korkade människa med i programmet. En person som jag tyvärr får erkänna har träffat. Det är dock en historia som inte hör hit men jag stod bara och grät av skratt när jag träffade denna sorgliga människa vars dialekt inte kunde vara mer passande. Jag snackar självklart om "hunken från ljungskile" aka Gregory!

Denna människa är nog bland det roligaste som visats på svensk tv igenom tiderna. Hans försök till att vara macho, hans extremt underhållande dialekt och hans konstanta dråpliga försök att få till det med tjejerna som gång på gång misslyckas är så oerhört roligt så man vet inte vad man skall ta sig till.

Undrar vad denna gudomliga skapelse hittar på nuförtiden.. Kör han grävskopa, jobbar han i en buttricksbutik eller har dem kanske rest en staty i hans ära i ljungskile?? Dessa är frågor vi aldrig vill ha svar på men skulle gärna se han i en svensk version av "Celebrity Rehab".. DET hade vart underhållning mina kära vänner. Eller som Gregory sagt: Höll Kjääfteen.


Ja dagens dokusåpr blir bara sämre och sämre och tacka vet jag för det för då slipper man ödsla sin tid framför tvn enbart för att se människor göra bort sig själva. Jag är glad att min vän "Måns" tacakde nej till både Paradise Hotel och Big Brother för att behöva gå ut och festa med han och höra:

-Åhh där är Big Brother Måns...
eller...
-Åhh kolla är inte det Paradise Hotel Måns vid baren...

Skönt att känna folk med självinsikt som tar avstånd till dessa erbjudanden och istället är sig själva oavsett hur självgoda de är.
Det har igentligen bara funnits en bra dokusåpa och den varade i nån säsong innan den gick utför. Detta är såklart den första säsongen av Expedition Robinson där den charmigt trevliga Martin Melin vann. Den ända personen som någonsin gjort nått bra i svensk dokusåpa tv.


Då var det underhållande på den tiden med dokusåpa då det inte bara var massa pengakåta missfoster som troligtvis blitt brutalt misshandlade som barn som var med utan genuint trevligt folk med. För att inte tala om den perfekta programledaren för programmet Harald.
Vilken gooo dialekt, vilken skön snubbe. Härligt underhållande TV helt enkelt.

//Slusk

En slusk i kärlekens tecken..

Jag är så fruktansvärt nykär i en av mina gamla flammor. Hon är en riktigt "cat in the bed" som kan uppfylla varje mans dröm.. Hon river och ryter men är på samma gång mjuk vilket är en perfekt kombination för mig. Nala får mitt hjärta att slå fortare och fortare för varje gång jag ser henne.. Säger bara GRRRRR!!

Se bara på denna bilden, blicken i hennes ögon säger allt. Åtrå och trohet samtidigt som bakom den mysiga och mjuka fasaden finns en riktigt galning som kan leva ut dina sexuella fantasier.


Så underbart vacker och kan dessutom sjunga som en gudinna sänt från ovan. Allt en man kan önska sig.. Så jag säger bara BACK THE FUCK UP!! SHE'S MINE!!!
Här följer ett litet klipp på denna gudomliga sötnos:
//Slusk




Dolda talanger hos sluskarna

Björd som är en del av vårt sluskande har visat sig ha fina talanger när det gäller att fingra på en kamera, Bilder har visat sig vara rejält uppskattade och folk som vilken dag som helst kan se sig bli begravda men även den yngre generationen runt 40-50 år har ett gott öga till dena dolda gulliga sida hos Björd.

Här ovan ser vi en bild från ett av favoritställerna att besudla dvs Grunneboa. Trampolinen var karaktär inte kan beskrivas längre. Här har vi festat otaligt många gånger och Björd lyckades på nått sätt hitta charmen över stället.

Bilden visar ett upplyst Mollön där allas vår favorit Roy bor. Hans lya är ökänd och är den plats alla strävar efter att hamna på efterfest hos. Många har försökt men få har lyckats men nästa år blir det 60års fest här och då skall "inga jävla småfittor komma" för att citera allas våra gudomliga Roy!
Här har Björd lyckats fånga bilden på min fars båt som han säkertligen besudlat i ett antal gånger om man känner min far rätt. För han har ju själv sagt att när han var i min ålder så hade han satt på hundratals brudar.. Detta var dock innan han vid sina unga 32 år sladda upp till Norge och träffade min då blott 17 åriga mor.. Men vem vet kanske blitt hundratals därefter med?? Bilden är oerhört talangfullt tagen över vår hamn i St Tropez iallafall.

För att kolla in mer bilder från Björd så kan du kolla in adressen under. Möjlighet att beställa bilder finns såklart för en summa pengar som troligtvis kommer gå till varierande alkoholhaltiga drycker.
http://www.kallenyberg.se

//Slusk




Allt har vissnat till ett euforiskt celibat

Nu är sommaren över och allt folk har lämnat Mollösund aka Sveriges St. Tropez. Hade tur att möta Roy och Bärsen i affären idag som självklart inhandla sig lite öl.. Det är ju ändå fredag nu även om man såg en djup röd nyans i dessa gamla goa herrars ögon.
Själv är man lite seg efter gårdagens firande av 9/11,, Rödvin slår hårt på denna vackra kort speciellt när det är fars fula Merlot man snackar om..
Funderar på att göra en total twist i helgen och kanske vara nykter även om det känns tungt i mitt hjärta att göra detta. Tänk att få vara en normal svensson en helg och sitta hemma med billigt chips och se på lets dance eller något fattigt som säkerligen går på tv nu? Vilken känsla att vara en normal, tråkig, snål och idéfattig svensson som inte vågar höja sin röst och gömmer sig därav i sin ensamhet framför tvn... Herregud vilket ljuvligt liv..

//Slusk

Happy 9/11 era amerikanska stollar!

Idag firar vi av 9/11 kanske med några groggar vem vet var firandet tar oss igentligen?
Alla kommer väl ihop dagen då alla korkade patriotiska amerikaner fick en knäpp på näsan av allas vår gud bin laden.


Denna dag går i sluskandets tecken och finns det nån större slusk än bin laden? Han chokar på massvis med damer, kan ju inte vara särskilt nykter med all toalettpapper på huvet... Vilken partyprisse som dessutom slår till med fyrverkerier i USA en helt vanlig september dag.. Party party party!!
Här kommer lite fina minnen från denna vackra september dag då vi ännu en gång fick en dag där vi har ursäkt att dricka massor av gott.. Tack Usama!!

Skådespelet börjar lite vagt med 2 plan....

...Men sedan slår fyrverkerierna igång i en euforisk stämning som man njuter av...

...Och slutresultatet kan man väl inte klaga på?? Skål!!
Nu är det bara att hålla tummarna att vi får något nytt att fira framigenom så vi får anledning till att fira en ny dag.. Gärna i dystra oktober/november om jag får bestämma.. Fernet är beställd nu är det upp till dig Usama!
//Slusk

Alltför ouppdaterad blogg - Sluskandet konsumerar all vår tid!

Inte uppdaterat på länge. Sorgen efter Alex svek har varit stor och svår att hantera i nyktert tillstånd vilket lett till många kvällar med fernet, lynchberger lemonade, öl och mintuu.
Men det har dock varit en trevlig upplevelse där bartömning och kränkande av personers självförtroende har varit en stor del av vår vardag.

Senast i helgen var jag i Uddevalla och träffa min bekant Sami och hans dama Lisa. Som vanligt var det oerhört besudlande trevligt med mkt folk och fylla.


Sami festade till i vanlig utstyrsel där han med för stort självförtroende tar sig an allsång med inslag av nått som ser ut att vara försök till dans. Underbart vad Captain Morgan kan göra med ens självförtroende. Kan nog tillochmed få Blaan att tro sig vara en stor charmör.


Mkt folk i lägenheten denna kväll var det väl 30-40 personer minst som hade beslutat att ge Lisa nått att städa upp dagen efter då jag och Sami som vanligt ligger i dvala innan vi inser att systemet stänger om 30 minuter och törsten och suget gör oss till Rocketman då vi aldrig ser problem bara lösningar.

Senare på kvällen skulle jag och Lisa ta på oss ansvaret att köpa pizza vilket sluta med en rolig utskällning på pizzafjollan som inte visste var Lisas mexicana bestod av. Jag tog som vanligt det säkra före det osäkra och slog till med 2st! Kebabpizzor.
2 timmar senare låg man i däck men inte utan att tagit denna fina bild på lisa som krönte en oerhört trevlig kväll..

Dra åt helvete småfittor!!
/Slusk

RSS 2.0