En hård midsommar med sorg i hjärtat

Midsommar blev som väntat en blöt tillställning både sett till väder och alkohol. Midsommar afton blev en trevlig tillställning då festade till det rejält. Förfesten startade tidigt i sjöboden för mig, Alex, och Björd. Efter goa skratt och kränkande samtal om diverse personer beslöt vi för att slå våra trögtänkta huvuden i väggen och begärde oss till Magasinet för att möta upp Linus. Alex skulle dock knega kl 08 så han begav sig hem kl 03 redan. Jag och Linus höll fanan högt och hade som vanligt kyrkomöte kl05. Denna dag var även brossan med och delade med sig av sin åsikt. Tråkigt nog för döva öron som det brukar vara när han talar.
da

När vi hade diskuterat klart allt vettigt som behövs tas upp på ett kyrkomöte så kände vi oro över att inte kunna använda våra tändare till att få fart på våra Ciggaretter då det blåste oerhört.
Det var då vi kom på den briljanta idén att det är ju vindstilla i Inges båt!!!   -->>>>Rock n roll
Sagt och gjort vi begav oss in i hytten på Inges båt och visst var det vindstilla. Imponerande att vi faktiskt kan ha rätt ibland när vi slår våra huvuden i väggen.
Sedan såg Linus något som facinerade han något fruktansvärt. Fiskarställ i orange fick hans ögon och skina och jag förstod så klart vad som va på gång.


Vackra, alkoliserade dock väldigt stolta
//Slusk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0