Dolda talanger hos sluskarna

Björd som är en del av vårt sluskande har visat sig ha fina talanger när det gäller att fingra på en kamera, Bilder har visat sig vara rejält uppskattade och folk som vilken dag som helst kan se sig bli begravda men även den yngre generationen runt 40-50 år har ett gott öga till dena dolda gulliga sida hos Björd.

Här ovan ser vi en bild från ett av favoritställerna att besudla dvs Grunneboa. Trampolinen var karaktär inte kan beskrivas längre. Här har vi festat otaligt många gånger och Björd lyckades på nått sätt hitta charmen över stället.

Bilden visar ett upplyst Mollön där allas vår favorit Roy bor. Hans lya är ökänd och är den plats alla strävar efter att hamna på efterfest hos. Många har försökt men få har lyckats men nästa år blir det 60års fest här och då skall "inga jävla småfittor komma" för att citera allas våra gudomliga Roy!
Här har Björd lyckats fånga bilden på min fars båt som han säkertligen besudlat i ett antal gånger om man känner min far rätt. För han har ju själv sagt att när han var i min ålder så hade han satt på hundratals brudar.. Detta var dock innan han vid sina unga 32 år sladda upp till Norge och träffade min då blott 17 åriga mor.. Men vem vet kanske blitt hundratals därefter med?? Bilden är oerhört talangfullt tagen över vår hamn i St Tropez iallafall.

För att kolla in mer bilder från Björd så kan du kolla in adressen under. Möjlighet att beställa bilder finns såklart för en summa pengar som troligtvis kommer gå till varierande alkoholhaltiga drycker.
http://www.kallenyberg.se

//Slusk




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0