Schöönt.

Äntligen börjar man känna att man är på bättringsvägen. Kostan är nästan helt borta förutom lite slem som irriterar i halsen och förkylningen har lagt sig men det schöönaste är att huvudvärken är helt borta..
Håller på att fixa allt med papper osv som skall tas med in till gbg inför intervjun imorn. Känns väldigt härligt att man äntligen är på g då det har tagit ut lite på tiden.
Ikväll kommer jag vara hemma hos Mini och ta det lugnt då man schlaggar hos han vilket är perfekt då han jobbar på SKF och kör mig imorn. Han är även den man tackar för denna möjligheten.

Bilden ovan visar Mini och hans dama Heidi från deras otroligt trevliga bröllop. Även om man dock känner sig lite bättre idag så kommer jag nog inte se på IFK Göteborg mot Ljungskile som vi hade tänkt då jag hellre vill bli helt bra i kroppen tills morgondagen och min systers fest på lördag.
Så jag och Mini kommer väl sitta hemma och se på Vem kan slå Filip och Fredrik och bara njuta som dem slamporna vi är... Naaaaataaaaaliiiiiiiiieeee!!!!!!!!!

//Slusk - All makt åt slusk, vår befriare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0