Sluskismen - Helheten, gemenskapen och avundsjukan

När många tänker på ordet slusk tänker dem oftast någonting negativ men det är en felaktig bild. De beskrivs ofta som dryga, kränkande, odrägliga, vidriga, självgoda as som folk verkligen föraktar. Sanningen i det hela är att sluskarna är i själva verket personer med självförtroende, ärlighet, självinsikt, öppenhet och roliga människor.
Som slusk är man alltid ärlig oavsett situation, du bjuder alltid på dig själv och är alltid i centrum av uppmärksamheten.
Falskhet kan uppskattas men hos slusken finns bara sanning hur hård den än är och sanningen framförs oftast på ett sarkastiskt vis för att inte knäcka personen i fråga helt.. Där har vi delar av sluskismen som värderas högt men det gäller mest att gå mot strömmen och alltid vara sig själv..

Här ser vi igentlgen den inre kretsen i Sluskismen - En religion som är öppen för alla människor så länge de är sig själva. Livet är en fest och skall avnjutas varje dag oavsett vad som händer. Livet går upp och ner men för en slusk är allting positivt då han hela tiden vet att bakom varje hörn väntar en fylla där man träffar massa folk som man kan trycka ner för att på sådant sätt må bättre själv. Sluskismens grundare har haft denna ideologi länge och har delat med sig av den till människor han möter på gott och ont.

Sluskismens Grundare: Ronnie
Sluskismen var ingenting som igentligen grundades utan har alltid varit ett sätt att leva för denna herre. Fester, alkohol och talangfulla citat är en del av varje vardag.
Det gäller att va sig själv och uppskatta sig själv som man är och på samma gång informera personer i sin omgivning hur jävla bra man igentligen är. Se bara denna magnifika människa.. Slusken med sina vackra hundögon som spänner mun musklerna vid varje tillfälle som ges där folk går ifrån samtalet med självförtroendet i botten.. Underbart..

Sluskismens första anhängare:
Pepso:
Niclas Juhlin aka Pepsodent var en av de första att stråla i sluskismens tecken. Med en hängivenhet att va ett totalt as emot tjejerna och ändå lyckas doppa den sure tillochfrån är en underbar tillgång. Hans framgång som Ronnies första lärling har vart ostoppbara då han hela tiden varit sig själv. Makten att kunna få folk att känna sig kränkta samtidigt som han underhåller resterande delar av folket på pubarna är en underbar egenskap hos denna mannen. Många stora saker väntar denna slusk som en dag väntas ta över som Sluskismens överhuvud.





Björd:

Björd är en ganska speciell slusk. Väldigt insiktsfull och tillbakadragen ena stunden för att nästastund späda på med kränkningar i en euforisk och melodisk stämning. Mannen som klär sig bäst som slusk med hans enormt sluskiga hår, hans vackra skägg och underbara klädstil. Detta är fashion när det kommer till sluskande.
Blanda fint med skitet och ni har den perfekta slusken. Björd är halvägs dit och är dessutom en jävel på att föra sluskandet till efterfester något som vi uppskattar. Han hade tillochmed efterfest i Sjöboden utan grundarens medgivande.. Det mina vänner är något en riktigt slusk bara kan med!! Imponerande!


Talanglösa TrädgårdH
Trädgårdh är en av de nyaste sluskarna och en av de mest briljanta på att dölja det. Med välklädd stil och snobb attityd blåser han de flesta tjejer. De tror att de hittat en fin pojke att satsa på när det i själva verket hittat en riktigt odräglig människa som göra vad som helst för lite Num Num. Hans svaghet som slusk är att han bryr sig för mkt om personer i sin närvaro, speciellt sin syster Klara något som alla andra sluskar tar vara på och trycker ner på denna ännu unga slusk. Men han börjar lära sig att ta för sig och är en underbar slusk att umgås med..




Ultra Magnus

Det nyaste tillskottet till den inre kretsen av sluskismen är Ultra. Killen som ser ut som en ängel men bakom sin positva fasad och hundögon döljer sig den mörka sidan-Slusken.
Under sommaren har han agerat slusk igenom att supa ner stackars medarbetare och varit en stor del i kränkningar på bryggseglarna som kommit in i hamnen med deras seglarjackor som deras far har betalt för.
Ultra framstår alltid och bevarar alltid sin fasad som den blyga, oskyldiga svärmorsdrömmen i alla damers ögon vilket får oss att bli imponerade av hans skådespel. En slusk som kommer uträtta mirakel för sluskismen många år framöver.





Utöver dessa så finns det många mer sluskar som varje dag kämpar för sluskismen på olika håll och ur olika aspekter. Här nedan följer lite bilder på några av dem..


Så nästa gång du ser en Slusk ha inga förutfattade meningar. Personen ifråga är antagligen en av dina bästa vänner enligt några veckor eller om du har riktigt tur en framtida sexsymbol...
//Slusk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0