Tofflarnas harmoniska kväll är här

Ikväll går detta inlägg ut till alla tofflar och mysplågare här i världen som gör allt deras respektive säger till dem och dyrkar marken de går på.... Ja jag vet, ytterst talanglöst..
Tänkte slänga in med 4 musiktips som kan vara en toffels dröm när han vill ha lite myspys men framförallt går dem ut till alla sluskar här i världen som vill straffa nån brud på ett otroligt osympatiskt och brutalt vis.
Låtarna är lite blandat men de flesta ultrablonda blondiner här i världen går ju på det mesta man säger så tillänga helt enkelt låten till dem och säg att du tänker på dem när du hör nån av dessa låtar.

Bette Midler med låten The Rose kan få dem allra torraste trosorna att bli blöta så det sluddrar mellan benen, en riktigt tjejvältare som det så vackert heter..

Nästa låt är Tracy Chapman med Baby can i hold you. En annan väldigt trevlig låt när det gäller att komma till skott då dem flesta kan sjunga med i låten men det är något du själv ICKE skall göra.. Låt den talanglösa tjejen du skall besudla sjunga och beröm sedan hennes tragiska sånginsats så har du det garanterat packat och klart sedan.

Denna låten med Chicago vars titel är Hard to say im sorry fungerar alldeles utmärkt när tjejen börjat bråka med dig, utan att du gjort fel och du har stått upp för dig själv vilket lett till att hon börjar lipa mer än 14åringarna under idolfinalen. Då blåser du henne enbart med att sätta på denna låten och säga att du har svårt att med egna ord beskriva hur du känner. Efter hon lyssnat på denna låt så är det bara att smörja in skinnflöjten och göra dig beredd på en jävla holmgång på matbordet.

Ännu en låt med Tracy Chapman, denna med titeln Wedding song. Tracy Chapman är med andra ord ett säkert kort till att manipulera sig till en liten straffrond ute på balkongen. Denna låt fungerar nästan alltid då dem blåsta tjejerna tror att du vill vidare i förhållandet och de hoppas att du snart kommer ta ett extra steg och förlova er så hon slipper sminka sig osv och bli blötfet. Men ack så fel hon har och njut av utsikten medans du straffar henne ute på er trånga balkong.

Ingen riktigt kärlekslåt denna balladen Wonderful Life framförd av Black men detta funkar ändå när man skall få till det. Lättaste och den minst krångliga vägen är att säga att du själv älskar den och bara sitta och mima med lite försiktigt och sätta igång med teatern att du blir berörd av låten. Detta kommer smälta tjejerna som alltid är så enögda att de tror på allt man säger.. Sagt och gjort bara att choka på henne i prutten och skrika ut ITS A WONDERFUL WOOOONDERFUUUL LIIIIIIFFFEEEEEEEEEEEEE!!!!

//Slusk - Mannen men koll och självinsikt

Kommentarer
Postat av: Du vet vem

Jävla toffel kommer du att kalla mig. Är ganska van vid det här laget. Men jag tycker verkligen om den sista låten. "Ist awonderfull life"

Kanske älskar jag den... suck det kommer aldrig ta slut.

2008-09-25 @ 23:39:21
URL: http://tainted.webbloggse/lovehate

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0